Hepsiburada tarafından yollanan kullanılmış kulaklık

Satıcının hatası anlamında demek istemiştim. Hepsiburada'nın bunu denetlemesi çok zor. Eğer şikayet edilecekse Hepsiburada değil ürünü satan satıcı edilmeli.
Hocam satıcı Hepsiburada zaten. Ürünü Hepsiburada sitesi üzerinden Hepsiburada satıcısından aldım yani ürünü satanlar direkt kendileri. HB Depo'dan çıktı zaten ürün Gebze'de olan.
Bozuk olduğundan dolayı başka bir kullanıcı iade edebiliyor ama bu adam iade edemiyorsa hata benim midir hocam? Hadi diyelim başka satıcı müşterisine sahip çıkmayan firmaya niye para kazandırayım?
Kesinlikle öyle. Sırf hijyen ürünü diye kulağıma bile takmadım, kullanılmış ürün olduğunu kutuyu açmadan nasıl anlayacağım?
Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.
Muhtemelen iş buraya gidecek. Üstüne üstlük kullanılmış ürün yolladıklarına dair yorum yapmama da izin vermiyorlar. Yorumum yalnızca ürüne ait deneyimimi içerebilirmiş. Ben zaten 32'li tuvalet kağıdına ait deneyimimi anlatıyordum yorum kutusunda.

Hocam satıcı Hepsiburada zaten. Ürünü Hepsiburada sitesi üzerinden Hepsiburada satıcısından aldım yani ürünü satanlar direkt kendileri. HB Depo'dan çıktı zaten ürün Gebze'de olan.

Kesinlikle öyle. Sırf hijyen ürünü diye kulağıma bile takmadım, kullanılmış ürün olduğunu kutuyu açmadan nasıl anlayacağım?

Muhtemelen iş buraya gidecek.
O zaman şikayet edin. Kendi içinde dağıtılan ürünleri denetlemesi gerek. İnşallah bir yanlışlık olmuştur başkalarına da bozuk ürün gitmemiştir.
Bozuk olduğundan dolayı başka bir kullanıcı iade edebiliyor ama bu adam iade edemiyorsa hata benim midir hocam? Hadi diyelim başka satıcı müşterisine sahip çıkmayan firmaya niye para kazandırayım?
Satıcıya sahip çıkması dediğim gibi çok zor ama Satıcı Hepsiburada olduğu zaman durum farklı olur.

Hocam Amazon' da kullanılmış ürün gönderiyor.
Gerçekten mi? Ne bu moda mı oldu kullanılmış ürünleri satmaya başladılar?
Şikayetvar'a başvurdunuz mu?
Hayır henüz yazmadım, oradan bir umudum yok açıkçası ancak yazmaya gerek var mı? Çözülebiliyor mu oradan? Biraz şehir efsanesi gibi geliyor da orası bana.
Çağrı merkezini aradığımda bana yazdıklarımı dediği için başlarından savıp servise yolladıkları için beni şikayetvar'a yazmadım.

Hayır henüz yazmadım, oradan bir umudum yok açıkçası ancak yazmaya gerek var mı? Çözülebiliyor mu oradan? Biraz şehir efsanesi gibi geliyor da orası bana.
Çağrı merkezini aradığımda bana yazdıklarımı dediği için başlarından savıp servise yolladıkları için beni şikayetvar'a yazmadım.
Ben çoğu sorunumu Şikayetvar üzerinden çözdüm. Hepsiburada'da Şikayetvar'a biraz daha üstlerden temsilciler bakıyor. Şansınızı deneyin.

Ben çoğu sorunumu Şikayetvar üzerinden çözdüm. Hepsiburada'da Şikayetvar'a biraz daha üstlerden temsilciler bakıyor. Şansınızı deneyin.
Teşekkür ederim şikayetvar üzerinden de bir başlık açacağım o halde.
1647975941086.png

İnanılmaz gerçekten, garantisi bitmiş ürün satmışlar.

Son düzenleme:
Kargoyu açarken video çekseydin rahatlıkla iade edebilirdin.
Video var, kutuyu açarken video kaydına aldım, şikayetvar üzerinden başvuru oluşturdum dönülmesini bekliyorum. Talep edilirse videoyu da ileteceğim. İçime kurt düşmüştü alırken video çekeyim dedim, demek ki hislerim doğruymuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı