Hepsiburada ürün yayından kaldırıldı

Yusufy06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 6 Kasım'da Hepsiburada'dan xDrive koltugu sipariş verdim. Ürün sipariş kısmından baktıgım zaman 'kargonuz özenle hazırlanıyor' olarak gözüküyordu. Ama 2-3 saat önce bakacaktım bana 'Bu ürün yayından kaldırılmıştır.' diyor. Ne yapacagım? Karttan para çekildi. Ben koltugu aldıgımda sadece 1 tane kaldıgı için ben almış olma ihtimalim var mı? Ürün elime gelir mi iade mi etmeliyim?

InkedWhatsApp Image 2020-11-06 at 2.24.26 PM_LI.jpg

Ne yapacağım?

WhatsApp Image 2020-11-06 at 8.11.49 PM (1).jpeg

WhatsApp Image 2020-11-07 at 6.44.04 PM.jpeg

unknown (1).png

Sipariş verdiğiniz için size kesinlikle gelir. Stok tükendiyse bile stok gelince kargolarlar ki büyük ihtimalle son ürünü siz aldığınız için satışa kapandı. Endişe etmenize gerek yok.

En kötü bankadan harcama itirazında bulunursunuz.

Rahat ol ürün sana her türlü gelmek zorunda. Aynı şeyi kasada yaşamıştım. Ben aldıktan sonra aldığım kasanın rengi ve modeli bir daha satışa çıkarılmadı. Yalnız ürün epey geç geldi. Gelmeden yaklaşık 1 hafta önce bankama harcama itirazında bulundum siparişimi 1 ay oldu getirmediler diye sonra kasa geldi ama bankam sağolsun hepsiburadan da kasamın parasını geri aldı ve aldığım taksit sayısı kadar her ay hesabıma geri yatırdı parayı. Kasayı beleşe getirmiş oldum yani. Ama aynı şey bu kadar yüksek bir meblağ için olur mu ondan pek emin değilim.

Merhaba, 6 Kasım'da Hepsiburada'dan xDrive koltugu sipariş verdim. Ürün sipariş kısmından baktıgım zaman 'kargonuz özenle hazırlanıyor' olarak gözüküyordu. Ama 2-3 saat önce bakacaktım bana 'bu ürün yayından kaldırılmıştır.' Diyor. Ne yapacagım? Karttan para çekildi. Ben koltugu aldıgımda sadece 1 tane kaldıgı için ben almış olma ihtimalim var mı? Ürün elime gelir mi iade mi etmeliyim?

Eki Görüntüle 729994

Ne yapacağım?

Eki Görüntüle 729993

Eki Görüntüle 729995

Eki Görüntüle 729999

Son ürünün keyfini çıkar :)

Vakti zamanında Arctic soğutucumu bu şekilde almıştım. Muhtemelen son üründü. 1-2 günlük bekleyişin ardından kargolanmıştı. Sürpriz ise kargoyu açınca ortaya çıktı. Tek fanlı model yerine çift fanlı olan versiyonu yollamışlardı. Yani size bir şekilde ulaştırılacaktır ya da iptal edilip ödeme iadesi olacaktır.

Sen almışsın ve stokta bitmiş ürün. Ya da fiyat güncelleneceği için yayından kaldırılmış. Senin siparişinle herhangi bir alakası yok yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı