zinedinzidan
Decapat
Ürün iş görüyorsa performansında bir sıkıntı yoksa kullanın bence. Bu devirde orijinal sıfır DDR3 laptop RAM'i beklemek biraz saçma. 
Hepsiburada'da ki ürün görsellerinde yazmıyor aynı ürüne benzemediği için garipsedim.
saçma olarak görmüyorum. orjinal diye satılıyorsa orjinal göndermeliler.Ürün iş görüyorsa performansında bir sıkıntı yoksa kullanın bence. Bu devirde orijinal sıfır DDR3 laptop RAM'i beklemek biraz saçma.![]()
Saçma olarak görmüyorum. Orijinal diye satılıyorsa orijinal göndermeliler.
Maili aldıktan sonra aynen öyle yaptım ama 980 değerlendirmeden nasıl 9.6 almış hayret. Ya değerlendirmeler gerçeği yansıtmıyor ya da tüketicilerimiz bilinçsiz, aldığı ürünü orjinal zannediyor.Satıcı kısmı ayrı. Izoly zaten sahte sattığı bilinen bir firma.1 yıldız verip Hepsiburada'ya şikayet edin.
Muhtemelen ürün çok sorun çıkarmayan bir muadil olduğu için alan memnun satan memnun şeklinde devam ediyorlar.Maili aldıktan sonra aynen öyle yaptım ama 980 değerlendirmeden nasıl 9.6 almış hayret. Ya değerlendirmeler gerçeği yansıtmıyor ya da tüketicilerimiz bilinçsiz, aldığı ürünü orjinal zannediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.