Hepsiburada ve N11 satıcılarından ürün alınır mı?

Arkadaşlar sizce kurumsal yerlerden mi PC parçaları alınmalı yoksa Hepsiburada ve N11'deki satıcılardan da alınır mı? Mesela şu an almak istediğim bir monitör İtopya'da 53 bine satılıyor. Fakat N11'deki bir satıcı 47 bine satıyor. Arada ciddi bir fark var. N11'deki o satıcının profiline girdim ve yorumlara baktım genel olarak iyi demişler lakin bazı kişiler sorun yaşamış. Birisine farklı ürün falan yollamışlar hatta. Sizce İtopya, Tebilon, vatan, İncehesap gibi sitelerden mi alınmalı bu tarz parçalar?

Satıcıların altında 1’den 10’a kadar puanlar yazıyor. Yorumlara indiğinizde ise SAKIN BU SATICIDAN ALMAYIN!! gibi yorumlar görüyorsanız bilin ki alınmaz.

Bu bütçeye 2 adet OLED monitör alınabilir. Tabi sizin sistem gereksinimlerinizi bilmediğimden dolayı öylesine örnek verdim.

Gamers-arena'yı diyorsunuz dimi ? Bu arada anlamadığım şey , biraz aşağı inince kendi sitesinde 53 bin. Ama n11'de gamers arena olarak 47 bin. Niye böyle bir şey olmuş anlamadım.
Bu satıcının n11 ile anlaşması var sanırım. Toplama sistem de çıkardılar unlost ile bugün.

Gamers-arena'yı diyorsunuz dimi ? Bu arada anlamadığım şey , biraz aşağı inince kendi sitesinde 53 bin. Ama n11'de gamers arena olarak 47 bin. Niye böyle bir şey olmuş anlamadım.
Bazen farklı sitelerde orjinal siteden daha uyguna bulmak mümkün. Lansman ürünü diye daha fazla fiyata okutabiliyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı