Dafirenze
Hectopat
Arkadaşlar hepsiburada.com üzerinden 23.09.2019 tarihinde sipariş ettiğim ASUS ZenFone 4 Max (ASUS Türkiye Garantili) ürünüm için geçen haftalarda teknik servis desteğinde bulundum. ASUS'un sitesinden teknik servis için başvuru yaptığımda ürünümün garanti süresinin dolduğuyla ilgili uyarı alıyorum. (Oysa ki 2 sene garantisi devam ediyor) bunun üzerine Hepsiburada müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu açıkladıktan sonra bana " bizim üzerimizden teknik servis kaydı açın biz size 3 gün içinde kargoya vereceğiniz kodu yollayalım" sözü veriliyor lakin o kod bana 1 hafta ( iş günleri dahil) gelmiyor. Tekrar onlara dönüş yaptığımda " kusura bakmayın teknik servis kaydını ASUS'un sitesinden yapmanız gerekiyor muş muş muş" diyorlar. Bu şekilde mağduriyet durumu daha da ilerliyor. Akabinde açılan defalarca sorun kayıtlarından sonra bana gönderdikleri mesaj yine sorunun çözümüne yönelik olmuyor. (Ekte). Müşterilerini mağduriyet konusunda zirvelere çıkaran Hepsiburada çözüm için sonrasında ASUS ile iletişime geçmemi söyleyip sorun kayıtlarını kafalarına göre kapatıyorlar. Technopat sakinlerinin bu site üzerinden yapacağı alışverişleri bir kez daha düşünmesini özellikle belirtiyorum...