Hepsiburada vurdumduymazlığı

Dafirenze

Hectopat
Arkadaşlar hepsiburada.com üzerinden 23.09.2019 tarihinde sipariş ettiğim ASUS ZenFone 4 Max (ASUS Türkiye Garantili) ürünüm için geçen haftalarda teknik servis desteğinde bulundum. ASUS'un sitesinden teknik servis için başvuru yaptığımda ürünümün garanti süresinin dolduğuyla ilgili uyarı alıyorum. (Oysa ki 2 sene garantisi devam ediyor) bunun üzerine Hepsiburada müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu açıkladıktan sonra bana " bizim üzerimizden teknik servis kaydı açın biz size 3 gün içinde kargoya vereceğiniz kodu yollayalım" sözü veriliyor lakin o kod bana 1 hafta ( iş günleri dahil) gelmiyor. Tekrar onlara dönüş yaptığımda " kusura bakmayın teknik servis kaydını ASUS'un sitesinden yapmanız gerekiyor muş muş muş" diyorlar. Bu şekilde mağduriyet durumu daha da ilerliyor. Akabinde açılan defalarca sorun kayıtlarından sonra bana gönderdikleri mesaj yine sorunun çözümüne yönelik olmuyor. (Ekte). Müşterilerini mağduriyet konusunda zirvelere çıkaran Hepsiburada çözüm için sonrasında ASUS ile iletişime geçmemi söyleyip sorun kayıtlarını kafalarına göre kapatıyorlar. Technopat sakinlerinin bu site üzerinden yapacağı alışverişleri bir kez daha düşünmesini özellikle belirtiyorum...

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-08-10 195033.png
    Ek Açıklama 2020-08-10 195033.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 89
  • Ek Açıklama 2020-08-10 195521.png
    Ek Açıklama 2020-08-10 195521.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 86
Ürününü asus hesabına kayıt ettirip e-arşiv faturanı kendilerine ilettikten sonra garanti süreni güncelleyebilirsin. Faturanı iletmezsen Asus senin o telefonu ne zaman aldığını bilemez. Araştırman gerekirdi. Gereksiz olmuş bu atarlar.
Nasıl gereksiz olmuş görmüyor musunuz yaptıklarını çözüm sunmanız kişinin hakkını araması için yaptıklarını gereksiz kılmaz.

Nasıl gereksiz olmuş görmüyor musunuz yaptıklarını çözüm sunmanız kişinin hakkını araması için yaptıklarını gereksiz kılmaz.
Ortada bir hak kaybı yokken hak aranmaz. Hepsiburada babamın şirketi değil ve orada dönen şeyler de umrumda değil. Arkadaş bazı şeyleri kendi bilgisinin eksikliğinden kaynaklı yanlış anlamış ve düzelttik. Telefon Hepsiburada garantili değil Asus Türkiye garantili. Yetkililer de bunu söylemiş farklı bir şey söylememiş. Basit bir konu takılma bu kadar.

Ürününü ASUS hesabına kayıt ettirip e-arşiv faturanı kendilerine ilettikten sonra garanti süreni güncelleyebilirsin. Faturanı iletmezsen ASUS senin o telefonu ne zaman aldığını bilemez. Araştırman gerekirdi. Gereksiz olmuş bu atarlar.

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH "Arkadaşın bilgi eksikliği vs. " Diyerek bir şeyler anlatmaya çalışmışsın iyi hoşda ben E-Faturayı sisteme yükledim ve ASUS aynı uyarıyı yeniden yaptı. Bu saçma yorumu yapmadan önce sisteme E-Faturanızı yüklediniz mi sorusunu sorman gerekirdi. Atar yapmak falan bu kelimeler de ayrıca hiç hoş değil. Arkadaş galiba HEPSİBURADA çalışanı...

Son düzenleme:
Mesajın yazım yanlışı içerdiği için alıntılamıyorum. Öncelikle Technopat forumu diye bir şey yok. Burası Technopat sosyal. İkincisi, dahi anlamındaki -de ayrı yazılır. Sosyalde yeni olduğun bilgin gibi zayıf Türkçe kullanımından belli oluyor. Üçüncüsü, faturanı yüklemene rağmen aynı uyarıyı almaya devam ediyorsan bu Asus'un sorunu. Hepsiburada'nın değil. Bu basit sorunu da ASUS müşteri hizmetlerini arayarak çözebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajın yazım yanlışı içerdiği için alıntılamıyorum. Öncelikle Technopat forumu diye bir şey yok. Burası Technopat Sosyal. İkincisi, dahi anlamındaki -de ayrı yazılır. Sosyalde yeni olduğun bilgin gibi zayıf Türkçe kullanımından belli oluyor. Üçüncüsü, faturanı yüklemene rağmen aynı uyarıyı almaya devam ediyorsan bu ASUS'un sorunu. Hepsiburada'nın değil. Bu basit ve fazla zeka gerektirmeyen sorunu da ASUS müşteri hizmetlerini arayarak çözebilirsin.

Birkaç -de -da hatası daha yapayım da konudan yavaşca sıyrıl da kendini haklı çıkar. :D Ayrıca yine konunun özünü kavramadan çeşitli sonuçlara kendince ulaşmışsın. Yardım etme isteğine teşekkür ediyorum ama tavrın yanlıştı dostum. Benim hatam varsa kusura bakmayasın. Ayrıca ASUS ile iletişime geçtiğim zaman bana satıcı firma ile iletişime geçmemi ve destek kaydı açmalarını söylediler. Yani ASUS diyor ki "Benlik hiçbir şey yok." Benim burada ki amacım Technopat sakinlerinin bu tür olaylardan haberi olup alışverişlerinde dikkatli olmalarını isteyişimdir...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı