Hepsiburada'da satılan Spiegen kılıf sahte mi?

Katılım
8 Haziran 2022
Mesajlar
678
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Samsung Galaxy M23 5G telefona kılıf bakıyordum. Trendyol ve Spiegen in sitesinde 600 liralarda olan kılıf, Hepsiburada'ya girince 80 lira gözüküyor. Bu nasıl olabilir? Satıcı da Hepsiburada nın kendisi. Hepsiburada sahte ürün mü satıyor? Ürün linklerini alta bırakıyorum. Aynı ürün değil mi bunlar nasıl olabilir bu. Ben mi bir yerde hata yapıyorum?


 
Arkadaşlar merhaba. Samsung Galaxy M23 5G telefona kılıf bakıyordum. Trend yol ve Spiegen in sitesinde 600 liralarda olan kılıf, Hepsiburada'ya girince 80 lira gözüküyor. Bu nasıl olabilir? Satıcı da Hepsiburada nın kendisi. Hepsiburada sahte ürün mü satıyor? Ürün linklerini alta bırakıyorum. Aynı ürün değil mi bunlar nasıl olabilir bu. Ben mi bir yerde hata yapıyorum?


Bence orijinaldir hocam. Hepsiburada'nın halihazırda stoğu vardır, eritmek istiyordur.
 
Orijinal ürün. Ben de Samsung A20 telefonum için bunun daha kalım korumalı versiyonunu 1 sene önce 80 TL'ye almıştım. Bazı elde kalan kılıfları uygun fiyattan satışa koyuyorlar. Bu arada S20 FE için de bu linkte paylaştığın kılıfı kullanıyorum ve gerçekten çok güzel. Sadece ekran koruma taktığında kenarlara çok fazla taşmayan bir model bakmanda fayda var. Kılıfın yan kısımları biraz ekran kısmını koruma amaçlı kaplıyor.
 
Satıcı Hepsiburada'nın kendisi sahte ürün gönderdiklerine denk gelmedim hiç.
 
Ürün sahte değildir dostum fiyat farkları olabiliyor. Genelde Dist. sayfalarında yüksek fiyatlar olabiliyor. Hepsiburada uzun süredir spigen satıyor orjinal ürün dışına çıkmaz.

Ürün global fiyatları 29,99 $ güncel kur 18,80 hesaplarsak aynı fiyatlara geliyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı