Hepsiburada'dan aldığım klima eksik geldi

HikmetE.022043

Hectopat
Daha fazla  
Havalar malûm sıcak olduğu için Hepsiburada'dan iklimsa marka bir klima aldım. Bilmediğim için teslim aldım, ürünün sadece iç ünitesi geldi dış ünitesi yoktu kamyondada aradılar bulamadılar. Bende bilmediğim için teslim aldım teknik servis gönderir diyerek. Aradığında göndermediklerini öğrendim ve hemen satıcıyı ve Hepsiburada desteği aradım. Talep açtılar, satıcı ise hepsijetxl depodan 2'li olarak alıp gidiyor dedi. Hepsiburada çalışanı ise talep açabiliriz dedi. Oluşturduk ve bekliyoruz ne yapmam gerek. Ürünüde teslim aldım bilmediğim için.

İşiniz zor hocam, elinizde herhangi bir kanıt yok değil mi? Satıcı topu Hepsiburada'ya atacak Hepsiburada satıcıya umarım müşteri memnuniyetini sağlayıp aralarında anlaşırlar

İşiniz zor hocam, elinizde herhangi bir kanıt yok değil mi? Satıcı topu Hepsiburada'ya atacak Hepsiburada satıcıya umarım müşteri memnuniyetini sağlayıp aralarında anlaşırlar.

Hocam Hepsiburada eksik parça talebi oluşturdu şu an talep inceleniyor adımında. Altında ise şöyle yazıyor; "talebiniz satıcı tarafından işleme alınıyor. Onay durumunda parça aşağıdaki adrese gönderilecektir." yazıyor.

Bir de hocam ürün olarak tek ürün korgoya girilmiş faturada 2 ürün yazıyor.

Bir de hocam ürün olarak tek ürün korgoya girilmiş faturada 2 ürün yazıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…