O onureses263 Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 165 Çözümler 3 10 Ekim 2025 #21 Kdr454 dedi: Kesinlikle uğraşacağım sonuna kadar. Satıcıya harbi ayar oldum ben de. Genişletmek için tıkla... Uğraşılmadığı için çok yüz buluyorlar. Kendileri farkında durumun ama işte acaba bir şey koparabilir miyim saf biriyse gözüyle bakıyorlar.
Kdr454 dedi: Kesinlikle uğraşacağım sonuna kadar. Satıcıya harbi ayar oldum ben de. Genişletmek için tıkla... Uğraşılmadığı için çok yüz buluyorlar. Kendileri farkında durumun ama işte acaba bir şey koparabilir miyim saf biriyse gözüyle bakıyorlar.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.930 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #22 onureses263 dedi: Uğraşılmadığı için çok yüz buluyorlar. Kendileri farkında durumun ama işte acaba bir şey koparabilir miyim saf biriyse gözüyle bakıyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, katılıyorum.
onureses263 dedi: Uğraşılmadığı için çok yüz buluyorlar. Kendileri farkında durumun ama işte acaba bir şey koparabilir miyim saf biriyse gözüyle bakıyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, katılıyorum.