Hepsiburada'dan alınan klavye nasıl garantiye yollayabilirim?

wildornot

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada üzerinden zoccoshop satıcısından 8 Aralık 2020'de Cooler Master CK350 klavyesini aldım. Ürünün [W] tuşu basmamaya başladı ve klavyeyi temizledim toz kaçmıştır diye fakat herhangi bir şey değişmedi. Yine çalışmamaya devam etti. Şimdi ürünü garantiye yollamak istiyorum. Garantiye yollamak için zoccoshop ile mi iletişime geçmeliyim yoksa ürünün içinden çıkan garanti belgesindeki vektron firmasıyla mı?
Nasıl bir süreç izlemeliyim yardımcı olursanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende zamanında N11 üzerinden Gamepower Saber RGB klavye almıştım ve 7-8 ay sonra benim klavyede de W tuşu basmamaya başladı. Ben garanti belgesi üzerinde yer alan bu klavyenin Türkiye'deki teknik arıza bölgesine kargoladım ve onlarla da konuştum telefonda. Garantisi devam ettiği için klavyeyi alıp yaptılar ve geldikten sonra sorun kalmamıştı. Benim izlediğim yolun birebir aynısını kuzenimde tekrarladı onun ürünü de tekrardan eline ulaştı. Sana tavsiyem garanti belgesi üzerinde bulunan adrese yollayıp yollamadan önce mail atmanı ya da telefonla iletişime geçmeni öneririm. W tuşu basmama problemi eğer klavyeye bir şey dökülmediyse senden kaynaklanan bir problem değildir ve garanti tarafından yapılmak zorundadır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı