Hepsiburada'dan alınan laptop iade edebilir mi?

theplekumat

Zeptopat
Daha fazla  
Hepsiburadadan HP laptop aldım. Freedos bir şekilde geldi. Windows 11 yükledim. Fakat beğenmedim, ürünü iade etmek istiyorum. Daha 3 gün oldu. Bildiğim kadarıyla hiçbir gerekçe göstermeden 14 gün içerisinde iade edebiliyoruz. Laptopu freedos hale getirip iade edeceğim. Ve her şey aldığım gibi. Sizce iade olur mu ?

Laptopta hasar meydana gelmediyse siz kullanirken iade kabul ederler.

Cayma hakkınızı kullandığınızı yazın hocam, yazmayı unuttuysanız satıcıya mail atın.

Satıcı kimdi?
Hocam daha göndermedim hafta sonu olduğu için yarın alınır. Bahsettiğiniz şekilde ekleyeceğim. Sonradan fark ettim ki 1 adet küçük ölü piksel var. Ama çok belli olmuyor. Açıklama kısmına Cayma hakkımı kullanarak iade edeceğimi yazacağım. Sizce ölü pikseli de yazmalı mıyım ?

Hocam daha göndermedim hafta sonu olduğu için yarın alınır. Bahsettiğiniz şekilde ekleyeceğim. Sonradan fark ettim ki 1 adet küçük ölü piksel var. Ama çok belli olmuyor. Açıklama kısmına Cayma hakkımı kullanarak iade edeceğimi yazacağım. Sizce ölü pikseli de yazmalı mıyım?

Bence cayma hakkınızı kullanın. Benzer bir konuya yazdığım mesajı bırakayım belki işinizi görür Hepsiburada'dan alinan fare iade kabul edilmiyor

Geri
Yukarı