Hepsiburada'dan alınan telefon gelmiyor

Dangdro

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2019
Mesajlar
1.397
Makaleler
1
Çözümler
3
Arkadaşlar 1 Ocak'ta hepsiburada.com'dan iPhone 11 Pro Max aldım. Ertesi gün aras kargo ile kargoya verildi ve 2 ocağı 3 ocağa bağlayan gece ege transfer merkezine geldi. Saat 02:15'de merkeze ulaşan kargo sisteme tam 3 dakika sonra saat 02: 18'de tekrar yola çıkmış olarak girilmiş. Ve o tarihten beri kargodan bir haber yok. Aras kargo'yu aradığımda şikayet kaydı oluştururuz başka bir şey yapamayız diyorlar. Hepsiburada'yı arıyorum onlar da aynısını söylüyor. Ürünü sipariş vereli 8 gün oldu ürün hala elime ulaşamadı. İade etmek için aradım ürün size ulaşmadan iade alamayız diyorlar. E arkadaşlar ben ne yapacağım? Paramı da çektiler gidip başak bir yerden de alamıyorum? Şikayetvar'a da yazdım geri dönüş yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'ya kesinlikle kargo seçme opsiyonu gelmeli yada ürün bilgisinde kargo firması belirtilmeli. Şu kargo olayından çok mağdur oluyoruz.
 
Hocam 24 Kasımda açmış olduğun konuda seni uyarmıştık geçmiş olsun. Bu tür olaylar olabiliyor en kötü senaryo kargo poşetinin üzerinde iphone 11 pro maxı gören kargocu telefonu cukkalayıp kanıtları ortadan yok etti. Mahkemeydi falandı filandı uğraşman olası umarım bir çözüm bulabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı