Hepsiburada'dan Lg G4 Almak

Gainward

Hectopat
Yer
Kağıthane
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eski telefonumu kullanamadığım için yeni bir telefon alma gereği duyuyorum ve lg g4 1300 tl'lik fiyatıyla çok cazip geliyor. Ama ithalatçı garantili olması benim biraz kuşkulandırıyor. Eğer telefonda bir sorun olursa hepsiburada'nın ithalatçısı iade ya da tamir konusunda sıkıntı çıkarır mı? Sırf Lg Türkiye garantisi için de 400-500 tl fiyat farkı vermek de istemiyorum. Lg g4 gibi uygun fiyatlı f/p telefonu olmadığından (yada ben bilmiyorum) lg g4 bütün özellikleriyle beni kendisine çekiyor. Telefonu yakın zamanda alacağım için yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. (Bu konuda tecrübeli yada tecrübeli gördüğünüz kişileri etiketlerseniz sevinirim.) İyi sosyaller !

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende almayı düşünüyordum LG G4'ü ancak ithalatçı firma garantili ibaresini görünce vazgeçtim. Ancak elektronik şans işi hiç bir sorunda çıkmayabilir.

Eski telefonumu kullanamadığım için yeni bir telefon alma gereği duyuyorum ve lg g4 1300 tl'lik fiyatıyla çok cazip geliyor. Ama ithalatçı garantili olması benim biraz kuşkulandırıyor. Eğer telefonda bir sorun olursa hepsiburada'nın ithalatçısı iade ya da tamir konusunda sıkıntı çıkarır mı? Sırf Lg Türkiye garantisi için de 400-500 tl fiyat farkı vermek de istemiyorum. Lg g4 gibi uygun fiyatlı f/p telefonu olmadığından (yada ben bilmiyorum) lg g4 bütün özellikleriyle beni kendisine çekiyor. Telefonu yakın zamanda alacağım için yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. (Bu konuda tecrübeli yada tecrübeli gördüğünüz kişileri etiketlerseniz sevinirim.) İyi sosyaller !
Ben aldim hepsiburadadan ithalatci.sana tavsiyem sakin alma bi kere pili 2900 mah.batarya turkiyeye uyumlu deil.aparat gonderiyolar.pil berbat.cogu oyunda kasiyor optimizator kapali.ve teknksada ayni telefon ile karsilastirdim.telefonlarin parlakliklari farkli.benimki baya bi sönuk.sakin alma paran bosa gider git adam gibi teknosa bimeks vatan mediamrkt tan al.turkiye garantili olsun ben simdi telefonu nasil elden cikartcam diye dusunuyorum.

Eger aldiysan.sende atlyni skrunlari yasadinmi.bildirirmsin?

Ayni sikintilari

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı