Hepsiburada'dan R7 360 almak

Alınabilir hocam, bütçe belirtin ve ne amaçla kullanacaksınız?
Bunlar 1080P Very Low veya orta ayar ile oynayacağım 60 FPS ve üstü verir mi?
En önemlisi GTA 5, CS:GO ve Payday 2. Bu oyunları 1080p Low ayarda oynayacağım.
R7 360.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de MSI R7 360 2GB 128Bit DX12 Ekran Kartı var.Monitörüm 60hz ve 1440x900 çözünürlükte. CS:GO'da Ultra'da 100 FPS aşağısına nadir düşüyor. GTA 5'de High-Very High ayarlarda 50 FPS veriyor. Kısaca eklediğiniz ekran görüntüsündeki tüm oyunları çok rahat oynarsınız ki Very Low veya orta ayar diyorsunuz sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum. Not: PUBG'de ben Low ayarlarda 50-55 FPS alıyorum.

Bence 2.el ekran kartılarına yönelebilirsin.

Dediğin oyunları yüksek ayarlarda olmasa da oynatır.
Bu fiyat aralığında fazla bir kart görmedim. Bir de aynı fiyata GTX 650 1 GB var.
Bence 2.el ekran kartılarına yönelebilirsin.

Dediğin oyunları yüksek ayarlarda olmasa da oynatır.
Şu an bende 730 var ne kadar farkı olur bu kartı alırsam?

Bu fiyat aralığında fazla bir kart görmedim. Bir de aynı fiyata GTX 650 1 GB var.

Şu an bende 730 var ne kadar farkı olur bu kartı alırsam ?
Kaçırma derim fiyatı çok çok düşmüş. Benchmark testlerine bakabilirsin gerçekten güçlü bir kart şimdiden hayırlı olsun.
R7 360 vs. GT 730 CS:GO, LOL tarzı oyunlarda 2 veya 2.5 kat FPS artışı olur. Bu dolar kurunda 400TL'ye ekran kartı :D Param olsa da alsam :(

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı