Hepsiburada'nın son durumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.762
Makaleler
2
Çözümler
89
Yer
Ankara

Daha önce şöyle bir konu açmışım. Şimdi tekrar düşüncelerinizi almak istedim. Şu anki hâlleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Amazon gibi aynı gün teslimat tarzı şeylere bile başlamışlar.
 
Arayüzü Amazon'un arayüzünden daha basit.
Amazonuda kullanıyorum 1 kere kullandım ücretsiz teslimat konusunda gayet iyiydi 20 saatten erken geldi siparişim.
Hepsiburada'da iyi en çok bunu kullanıyorum Hepsipay en işe yarayanı ama.
Normalde iade meselesinden dolayı hep Amazon kullanırdım. Hem 8TL'ye 3 şey veriyorlar. Fakat Hepsiburada'da BluTV vermesi(Benim GoT izlememiş veya Last of Us gibi şeyleri ülkede tek yayınlayan bir platform üstüne normalde 60TL), Hepsipay vermesi ve Nays ile kampanyası olması çok işime yaradı. Zaten bu yüzden hiç yapmayacağımı düşündüğüm şeyi yapıp Premium aldım.
 
Trendyol'a göre 100 TL altında avantaj oluşturuyor. Efsane Gençlik üyelerine 7 TL idi sanırım bu Premium. Çarşamba akşamları elektronik siparişlerde %10 ekstra Hepsipapel veriyor.
Evet ben 7 TL ödüyorum. Üniversite öğrencilerine mi özeldi yoksa 25 yaş altı falan mı hatırlamıyorum ama.
 
Evet ben 7 TL ödüyorum. Üniversite öğrencilerine mi özeldi yoksa 25 yaş altı falan mı hatırlamıyorum ama.
25 yaş altıydı. Bir de ben sanal kartla aldığımdan Premium bittiğinde otomatik yenileyemiyor. Sonraki siparişim ne zamansa o zaman tekrar 7 TL ödüyorum.
 
Trendyol iyice AliExpress'e benzedi o yüzden sevmiyorum ama Hepsiburada'ya göre daha uygun oluyor aynı ürün Hepsiburada'da 140 ise Trendyol da 110 gibi. Hepsiburada Premium işime yarıyor çünkü amazona göre daha çok alışveriş yapıyorum. ( 3 ay boyunca 1 TL'ye kullandım Hepsiburada'yı çok iyi oldu )
 

Geri
Yukarı