F Fatihhkgdn Yoctopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #11 Benimkide 5 saat oldu hayla oyle yazıyor seninki geldi mi geldiyse kaç günde geldi lütfen yazarmısın
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 12 Kasım 2021 #12 Fatihhkgdn dedi: Benimki de 5 saat oldu hâlâ oyle yazıyor seninki geldi mi geldiyse kaç günde geldi lütfen yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra değişecek, müşteri hizmetlerini aradığımda bana kargonuz yolda, programda güncellenmemiştir dedi.
Fatihhkgdn dedi: Benimki de 5 saat oldu hâlâ oyle yazıyor seninki geldi mi geldiyse kaç günde geldi lütfen yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra değişecek, müşteri hizmetlerini aradığımda bana kargonuz yolda, programda güncellenmemiştir dedi.
F Fatihhkgdn Yoctopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #13 Gokberk_DRY dedi: Bir süre sonra değişecek, müşteri hizmetlerini aradığımda bana kargonuz yolda, programda güncellenmemiştir dedi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum kaç günde gelmişti kargonuz acaba
Gokberk_DRY dedi: Bir süre sonra değişecek, müşteri hizmetlerini aradığımda bana kargonuz yolda, programda güncellenmemiştir dedi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum kaç günde gelmişti kargonuz acaba
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 12 Kasım 2021 #14 Fatihhkgdn dedi: Teşekkür ediyorum kaç günde gelmişti kargonuz acaba. Genişletmek için tıkla... Çarşamba akşamı sipariş verdim salı günü öğlen geldi.
Fatihhkgdn dedi: Teşekkür ediyorum kaç günde gelmişti kargonuz acaba. Genişletmek için tıkla... Çarşamba akşamı sipariş verdim salı günü öğlen geldi.
F Fatihhkgdn Yoctopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #15 Tamam teşekkür ediyorum iyi günler Aktarma hazırlanıyor yazısı kaç günde düzeliyor Son düzenleme: 13 Kasım 2021
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 13 Kasım 2021 #16 Fatihhkgdn dedi: Aktarma hazırlanıyor yazısı kaç günde düzeliyor Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
Fatihhkgdn dedi: Aktarma hazırlanıyor yazısı kaç günde düzeliyor Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
F Fatihhkgdn Yoctopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #17 Simdide ankara tm merkezine gecti samsundayım ne zaman gelir acaba bilen biri yazabilirmi
U ugursuzpantt Femtopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Kasım 2024 #18 Sénza dedi: Bulundugun sehirdeki hepsijet subesine aktarilacak. Onu belirtiyor. Genişletmek için tıkla... Ben yozgatta yasiyorum kargom tekirdagdan geliyor hepsijet firimasi ile dun ankaraya kadar geldi ama bugun avrupa tm aktarma merkezi diyor kargom gelir mi
Sénza dedi: Bulundugun sehirdeki hepsijet subesine aktarilacak. Onu belirtiyor. Genişletmek için tıkla... Ben yozgatta yasiyorum kargom tekirdagdan geliyor hepsijet firimasi ile dun ankaraya kadar geldi ama bugun avrupa tm aktarma merkezi diyor kargom gelir mi