HepsiJet hızlı mı?

• Konuyu başlatan Pxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 16.441
Şu zamanda yavaş kargo kalmadı gibi bir şey zaten. 2019'da Sürat Kargo 3-4hafta getirmemişti benim bir kere kargoyu.
Kaldı hocam,PTT 1 haftada İstanbul içi 30km yi zor götürdüler. Yürüyerek gitsem zaten max 3 saatde giderdim.Keşke şu PTT yi azcık denetleseler.

Dün saat 13.00 da verdiğim sipariş şu an Antalya'yaya gellldi ve şu an dağıtımda. Bu kadar hızlı olabileceğine inanamıyordum.

Biraz eski bir konu ama sorun olmaz sanırım.
En sevdiğim kargo firmasıdır kendisi. 1. Olarak hen hızlı, 2. Olarak size takip kodu verilmese bile takip kodunuza ulaşabiliyorsunuz. Whatsapp destek hattından ulaşıp size kargo gonderen firmayı(örn grizzone) ve o siparişin kodunu verince sizden alıcı adı soyadı ve alıcı telefonu istiyorlar.(veya baştanda yazabilirsiniz markayı ve sipariş kodunu yazarken sıkıntı olmaz). Bunları verince kargo takip kodunuza ulaşabiliyorsunuz. E şimdi diyeceksiniz ki:"E kargom yola cikmadiktan sonra ne işime yarar ki?" Ama olay şu:Siparişinizi hepsijete ulaştığını garantilemek için bunu yapıyorsunuz. Eğer daha aktif değilken verdiler ise, o siparişiniz hepsijetin kendi deposundadır. Ama tek sıkıntısı canlı takip oda çok doğru değil. Ama onun dışında 10/10 şirket. Benim en sevdiğim kargo firması verdiğin sebeplerden dolayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı