Hocam gerçekten öyleydi. Perşembe saat 15 civarında yeğenim için tablet sipariş vermiştim ertesi gün 11 de evime geldi.Bunu da çok duyuyorum 24 saat geçmeden geldi çok Online alışveriş yaptım Trendyol Hepsiburada'dan Mersin'e 1 kere 24 saatte bir şey gelmedi.
Hangi depodan çıktığına göre süre değişir.Hocam gerçekten öyleydi. Perşembe saat 15 civarında yeğenim için tablet sipariş vermiştim ertesi gün 11 de evime geldi.
Kaldı hocam,PTT 1 haftada İstanbul içi 30km yi zor götürdüler. Yürüyerek gitsem zaten max 3 saatde giderdim.Keşke şu PTT yi azcık denetleseler.Şu zamanda yavaş kargo kalmadı gibi bir şey zaten. 2019'da Sürat Kargo 3-4hafta getirmemişti benim bir kere kargoyu.
İstanbul-adana 1 günŞu zamanda yavaş kargo kalmadı gibi bir şey zaten. 2019'da Sürat Kargo 3-4hafta getirmemişti benim bir kere kargoyu.
Kaldı hocam, PTT 1 haftada İstanbul içi 30km yi zor götürdüler. Yürüyerek gitsem zaten Max 3 saatte giderdim. Keşke şu PTT'yi azıcık denetleseler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.