Hepsilisans sitesinden Windows 11 satın aldım fakat ürün anahtarı gelmedi. Bu site dolandırıcı mı? WhatsApp'tan mesaj attım kendilerine ama cevap vermiyorlar.
Hepsilisans sitesinden Windows 11 satın aldım fakat ürün anahtarı gelmedi. Bu site dolandırıcı mı? WhatsApp'tan mesaj attım kendilerine ama cevap vermiyorlar.
Arkadaşım buradan windows 10 key aldı, ilk aldığı key windows 11 gönderdiler, desteğe yazdı bu sefer de kullanılmış windows 10 keyi gönderdiler 3.de anca doğru key atabildiler.
Hepsilisans.com şikayet, iletişim, Hepsilisans.com yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Hepsilisans.com için yazılan tüm şikayet v...
www.sikayetvar.com
Net bir cevap yok ve site hakkında bilgi toplanacak kaynaklar bu kadar fazlası çıkmıyor, dediğim gibi tam net bir cevap yok attığım konularda "güvenilir aldım sorun yaşamadım" diyen de var "güvenilmez olabilir" diyen de var şikayetvar sitesinde sorunu çözülmeyenler çoğunlukta olup çözülenler de var maalesef net değil. Ne kadar para ödediniz bilmiyorum ama bu gün içerisinde de hiç cevap vermezler ise ve ödediğiniz fiyata değecek ise hukuki süreçlerle uğraşabilirsiniz tamamen size kalmış
Arkadaşım buradan windows 10 key aldı, ilk aldığı key windows 11 gönderdiler, desteğe yazdı bu sefer de kullanılmış windows 10 keyi gönderdiler 3.de anca doğru key atabildiler.