Whatsapp'tan dönüş yaptılar, birkaç kod gönderdiler çalışmadı en son gönderdiği çalıştı. İlgililer.Whatsapp dan yaz onlar sana tamamen destek oluyor.
Senin ilk yazdığın mesaj önermem mesajı değil. Adamlara doğrudan dolandırıcı demek. "Keyleri veren ve geç dönüş yapan bir firma memnun değilim pek önermem" dersen dediğin şey olur. Senin yazdığın ilk mesajdaBana göre öyle 3. seferde doğru key veren yeri neden önereyim
İsmi bile orjinal değil yazarak adamlara fake site muamelesi yapmışsın.Hepsilisansismi bile orijinal değil bir de key mi veriyormuş
geçmiş olsun hocam
Dostum whatsapp destek hattından yazdığında en geç 30 dk içinde dönüş yapıyorlar. Ellerinden geldiğince destek oluyorlar. Ben memnun kaldım bu siteden.Kod ne kadar sürede geliyor? 1 saate yakın oldu gelmedi daha. Whatsapp'ta dönüş yapmamaları beni düşündürüyor.
Kod geldi fakat. Bilgisayarda windowsu etkinleştire tıkladığımda böyle bir hata veriyor. Kodu henüz girmedim. Burada ürün anahtarını değiştir'e tıklayıp kodu girsem olur mu?Senin ilk yazdığın mesaj önermem mesajı değil. Adamlara doğrudan dolandırıcı demek. "Keyleri veren ve geç dönüş yapan bir firma memnun değilim pek önermem" dersen dediğin şey olur. Senin yazdığın ilk mesajda
İsmi bile orjinal değil yazarak adamlara fake site muamelesi yapmışsın.
Dostum whatsapp destek hattından yazdığında en geç 30 dk içinde dönüş yapıyorlar. Ellerinden geldiğince destek oluyorlar. Ben memnun kaldım bu siteden.
Whatsapp dan yaz onlar sana tamamen destek oluyor.Kod geldi. Uygulamasını yaptıktan sonra dönüş yapacağım.
Kod geldi fakat. Bilgisayarda windowsu etkinleştire tıkladığımda böyle bir hata veriyor. Kodu henüz girmedim. Burada ürün anahtarını değiştir'e tıklayıp kodu girsem olur mu?
Hepsilisans sitesinden Windows 11 satın aldım fakat ürün anahtarı gelmedi. Bu site dolandırıcı mı? WhatsApp'tan mesaj attım kendilerine ama cevap vermiyorlar.
Whatsapp'tan dönüş yaptılar, birkaç kod gönderdiler çalışmadı en son gönderdiği çalıştı. İlgililer.Whatsapp dan yaz onlar sana tamamen destek oluyor.
Sevindim dostum. İsmi bile orjinal değil ama olsunWhatsapp'tan dönüş yaptılar, birkaç kod gönderdiler çalışmadı en son gönderdiği çalıştı. İlgililer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.