Çözüldü Hepsilisans sitesi dolandırıcı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cyborg33

Hectopat
Daha fazla  
Hepsilisans sitesinden Windows 11 satın aldım fakat ürün anahtarı gelmedi. Bu site dolandırıcı mı? WhatsApp'tan mesaj attım kendilerine ama cevap vermiyorlar.

Bana göre öyle 3. seferde doğru key veren yeri neden önereyim
Senin ilk yazdığın mesaj önermem mesajı değil. Adamlara doğrudan dolandırıcı demek. "Keyleri veren ve geç dönüş yapan bir firma memnun değilim pek önermem" dersen dediğin şey olur. Senin yazdığın ilk mesajda
Hepsilisans 😀 ismi bile orijinal değil bir de key mi veriyormuş
geçmiş olsun hocam
İsmi bile orjinal değil yazarak adamlara fake site muamelesi yapmışsın.

Kod ne kadar sürede geliyor? 1 saate yakın oldu gelmedi daha. Whatsapp'ta dönüş yapmamaları beni düşündürüyor.
Dostum whatsapp destek hattından yazdığında en geç 30 dk içinde dönüş yapıyorlar. Ellerinden geldiğince destek oluyorlar. Ben memnun kaldım bu siteden.

Kod geldi. Uygulamasını yaptıktan sonra dönüş yapacağım.

Senin ilk yazdığın mesaj önermem mesajı değil. Adamlara doğrudan dolandırıcı demek. "Keyleri veren ve geç dönüş yapan bir firma memnun değilim pek önermem" dersen dediğin şey olur. Senin yazdığın ilk mesajda

İsmi bile orjinal değil yazarak adamlara fake site muamelesi yapmışsın.

Dostum whatsapp destek hattından yazdığında en geç 30 dk içinde dönüş yapıyorlar. Ellerinden geldiğince destek oluyorlar. Ben memnun kaldım bu siteden.
Kod geldi fakat. Bilgisayarda windowsu etkinleştire tıkladığımda böyle bir hata veriyor. Kodu henüz girmedim. Burada ürün anahtarını değiştir'e tıklayıp kodu girsem olur mu?

Dosya Ekleri

• 1693386052803-1485599440.jpg
    1693386052803-1485599440.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
Kod geldi. Uygulamasını yaptıktan sonra dönüş yapacağım.

Kod geldi fakat. Bilgisayarda windowsu etkinleştire tıkladığımda böyle bir hata veriyor. Kodu henüz girmedim. Burada ürün anahtarını değiştir'e tıklayıp kodu girsem olur mu?
Whatsapp dan yaz onlar sana tamamen destek oluyor.

Hepsilisans sitesinden Windows 11 satın aldım fakat ürün anahtarı gelmedi. Bu site dolandırıcı mı? WhatsApp'tan mesaj attım kendilerine ama cevap vermiyorlar.

Ben bu böyle N11 istesi üzerinden aldım, kod geldi ama yalan olmuştu. Bu sebepten ötürü bu gibi durumlara inanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Whatsapp dan yaz onlar sana tamamen destek oluyor.
Whatsapp'tan dönüş yaptılar, birkaç kod gönderdiler çalışmadı en son gönderdiği çalıştı. İlgililer.

Dosya Ekleri

• IMG-20230830-WA0006.jpeg
    IMG-20230830-WA0006.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güvenilir değil ESET lisansı satın aldım 1 gün oldu teslim edilmedi. Canlı desteğe yazıyorum lisans elimize ulaştığı zaman teslim edeceğim. Efendim deyip duruyor. Hay elinde lisans yoksa neden satıyorsun o zaman 150 TL çöp oldu.

Ürünü hala daha teslim alamadım sürekli oyalıyorlar beni.

Gençler sonunda teslim ettiler ama önermiyorum 1 hafta bekledim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı