Whatsapp'tan dönüş yaptılar, birkaç kod gönderdiler çalışmadı en son gönderdiği çalıştı. İlgililer.Whatsapp dan yaz onlar sana tamamen destek oluyor.
Sorunsuz bir site dostum. Daha önce lisans aldım defalarca. Biraz geç dönüyorlar ama lisansı ulaştırırlar.Hepsilisans sitesinden Windows 11 satın aldım fakat ürün anahtarı gelmedi. Bu site dolandırıcı mı? WhatsApp'tan mesaj attım kendilerine ama cevap vermiyorlar.
Bekliyorum hocam. Şimdiden teşekkürler.Lütfen bir şey almadan önce alacağınız yeri araştırın hocam, ben şimdi ufak bir araştırma yapıp aktaracağım
Arkadaşım buradan windows 10 key aldı, ilk aldığı key windows 11 gönderdiler, desteğe yazdı bu sefer de kullanılmış windows 10 keyi gönderdiler 3.de anca doğru key atabildiler.Sorunsuz bir site dostum. Daha önce lisans aldım defalarca. Biraz geç dönüyorlar ama lisansı ulaştırırlar.
Eki Görüntüle 1923492
Ben ve çoğu arkadaşım burdan defalarca alışveriş yaptık. Senin bir olumsuz deneyim yaşaman siteyi dolandırıcı yapmaz.Arkadaşım buradan windows 10 key aldı, ilk aldığı key windows 11 gönderdiler, desteğe yazdı bu sefer de kullanılmış windows 10 keyi gönderdiler 3.de anca doğru key atabildiler.
Ayrıca bu mesajda dediğin durumu açıklayan bir mesaj yok. Adamlara doğrudan dolandırıcı diye yorum yapmışsın.Hepsilisansismi bile orijinal değil bir de key mi veriyormuş
geçmiş olsun hocam
Bana göre öyle 3. seferde doğru key veren yeri neden önereyimBen ve çoğu arkadaşım burdan defalarca alışveriş yaptık. Senin bir olumsuz deneyim yaşaman siteyi dolandırıcı yapmaz.
Ayrıca bu mesajda dediğin durumu açıklayan bir mesaj yok. Adamlara doğrudan dolandırıcı diye yorum yapmışsın.
Kod ne kadar sürede geliyor? 1 saate yakın oldu gelmedi daha. Whatsapp'ta dönüş yapmamaları beni düşündürüyor.Sorunsuz bir site dostum. Daha önce lisans aldım defalarca. Biraz geç dönüyorlar ama lisansı ulaştırırlar.
Eki Görüntüle 1923492
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.