Her açılışta Chrome reklamı açılıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600
RX 570
8GB RAM 2400
ASUS EX-A320M
Meslek
Öğrenci
Bu sabah Windows 11'e geçiş yapıyordum, birdenbire CMD açılıp kapandı ve PC her açılışta Chrome reklam açılmaya başladı. Malwarebytes indirdim taradım, bir sorun çıkmadı ama artık gelmemeye başladı, sorun kesin kalktı mı emin olmak için sildim antivirüsü ve yeniden gelmeye başladı, ne yapayım? Nereden bulacağım bu virüsü?

Bu sabah Windows 11'e geçiş yapıyordum, birdenbire CMD açılıp kapandı ve PC her açılışta Chrome reklam açılmaya başladı. Malwarebytes indirdim taradım, bir sorun çıkmadı ama artık gelmemeye başladı, sorun kesin kalktı mı emin olmak için sildim antivirüsü ve yeniden gelmeye başladı, ne yapayım? Nereden bulacağım bu virüsü?
Lisansli mı Windows

uBlock Origin kullanıyordum reklamlar için çok da işime yarıyordu ama evet hepsini kaldırdım artı olarak tarama verilerin hepsini sildim Chrome'dan.
Tam olarak nasıl bir şey bu reklamlar? Uygunsuz vesaire değilse reklamlı kısımları sansürleyip atabilir misiniz?

Görev yöneticisine gir. Önce çalışan uygulamalara bakıp şüpheli bir uygulama var mı ona bak sonra başlangıca gelip Chrome'u kapatmayı dene yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat düzelmediyse haber verebilirsin.

Şüpheli uygulamadan kastın ne tam olarak komut istemi açık ve kapatırsam bilgisayar error verir diye uyarı veriyor onsan dolayı kapatmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı