Her bütçe için karma çevre birimleri V3!

Hmm, zor yerden vurdun. G815 olabilir ama Switch'leri Omnipoint değil. Low Profile olanı yazı için çok zevkli ama, düşünebilirsin.

Low Profile versiyonunu kullandım muazzam bir hissiyata sahip, keşke para olsa.
 
Aralarında kaliteli olan var olmayan var, Rampage'de kalitesizler daha baskın olduğu için Rampage kalitesiz olarak görülmekte, aynı malın daha ucuzunu Rampage'de bulursam Rampage alırım, Royal Kludge bulursam Royal Kludge alırım, arada yine marka olarak bir yaptıkları işte bir fark göremiyorum.
Rampage, Royal Kludge'ın ürettiği ürüne logo basmış, siz iki markayı aynı seviyede tutuyorsunuz. Royal Kludge'ın logo bastığı bir ürünün linkini atar mısınız?
 
Hmm, zor yerden vurdun. G815 olabilir ama Switch'leri omnipoint değil. Low profile olanı yazı için çok zevkli ama, düşünebilirsin.

Biraz zor maalesef. Bu Türkçe mi hocam?
Bazı kanallar İngilizce demiş ama neyse ben en iyisi konu açayım.
 
IPS değerlerini de ekleyebilir misiniz farelerin? Eğer yorulmayacaksanız daha bilgilendirici olur diye düşünüyorum.
Çok sıkıyor, tek tek IPS değerlerine bak v.s. Ek olarak sonra IPS fanboyluğu yapılıyor, bu 20IPS daha fazla daha iyi fare diye falan. Çoğu listedeki fare ya Hero sensör, ya da PWM 3389 zaten. Normalde IPS değerlerini ekleyecektim, üşendim. Orada sensörleri yazdım, çok isteyen bakar.
Bu Türkçe mi hocam?
Evet Türkçe. Logitech genelde Türkiye'de İngilizce klavye satmaz zaten. Bu arada o klavyenin Low Profile switch olanında yazı yazmak çok zevkli.
 
Rampage, Royal Kludge'ın ürettiği ürüne logo basmış, siz iki markayı aynı seviyede tutuyorsunuz. Royal Kludge'ın logo bastığı bir ürünün linkini atar mısınız?

Yanlış hatırlamıyorsam RKS108 ile Impulse olması lazım, Impulse değil de diğer bir klavye olabilir, araştırıp atarım.
 
Bir kronik sorunu mu var K70'te? Olmamasına şaşırdım.
 
Neden Lenovo M500 yok?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı