Her bütçe için karma çevre birimleri V3!

Bir kronik sorunu mu var K70'te? Olmamasına şaşırdım.
Koymayı unuttum. Çoğu ürünü koymayı unutmuşum, koyuyorum yavaş yavaş.
Neden Lenovo M500 yok?
Çok alan yok, ek olarak garip bir görünümü var.
 
Lenovo legion m500'ü aldım. Şahsen ergonomisine alışmak zor. Clicklerinde sorun var gibi iyice bastırmak lazım tıklaması için, ayrıca malzeme kalitesi gerçekten kötü iki yandan sıkınca falan eziliyor tuhaf mouse, bir tek sensörü o fiyata rakipsiz gerçekten. 4 gün önce iade edip mx518 aldım.
 
Bu kulaklık neden önerilmiyor? Kronik bir sorunu falan mı var?
Fiyatına göre pek kaliteli bir model değil ayrıca cızırtı sorunu yaşayanlar var.
 
Bu kulaklık neden önerilmiyor? Kronik bir sorunu falan mı var?
Fiyatını hak etmiyor ve cızırtı sorunu var.
 
Hocam kolay gelsin yakın zamanda ben de kulak içi kulaklıklar ile alakalı bir öneri rehberi hazırlayacağım. Hazırlamadan önce sizin de bu rehbere eklemenizin iyi olacağını düşündüğüm birkaç kulaklıktan ve eklediğiniz kulaklıklardan birkaçının eksilerinden bahsedeyim. 200TL fiyatıyla Apple EarPods oyunlar için biçilmiş kaftan. Cidden sesler çok net ve konumlandırması çok iyi. Cloud EarBuds çok OverPriced bir ürün. Yanında gelen 1 taşıma çantası ve en küçük boyu bile cidden büyük olan bir silikon için verilecek paraya değmez. Ses kalitesi EarPods'un çok altında ve oyun için cidden konumlandırması kötü. Müzik zevki de vermemekle birlikte mikrofonu EarPods'dan bir tık daha iyi. Taşıma çantası olarak da 50TL'ye Kz markasının su geçirmez ABS plastik bir çantası var onu öneririm cidden çok iyi taşıma çantası isteyen arkadaşlara. Buraya EarPods ve CX300S kesinlikle eklenmeli. Yalnız EarPods'a göre CX300S de biraz OverPriced kalıyor ama müzik için çok daha iyi ve mikrofonu çok net ve temiz ses veriyor. Dip ses çok çok az. Tusq'a gelince. Mikrofonu iyi ama ses kalitesi olarak Cloud EarBuds'tan da geri diyebilirim. Konumlandırması resmen rezalet. Müzik için de iyi sayılmaz. Mikrofonu da fena değil. Bunların hepsini denedim de yazıyorum. Kulakiçi kulaklıkların şahı IE80 ve QuietComfort 20'dir. Yalnız bunlar 3000TL bandında olduklarından bunları alamayacaksanız şiddetle CX300S ve EarPods öneririm. Oyun ve müzik için gayet güzel ve yeterlidir. Bu arada kulak içi kulaklıkların iyi ses vermesi için iyi bir ses kartı gerektiğini unutmayın. Ben bunları ALC887 ve Creative AE-9 ses kartıyla ayrı ayrı denedim. AE-9 cidden başka bir boyut duymadığınız sesleri duyuyorsunuz. Bu arada kulaküstü kulaklıklarla gelen USB ses kartları ALC887'den bile kötü. Kulaklıklara para vereceğinize ses kartlarına para vermeniz daha mantıklı bence. Ses kartına hangi kulaklığı takarsan tak sesler şahlanıyor çünkü. Tabi iyi bir kulaklıkla iyi bir ses kartı mükemmel kombinasyon olur ama yine de iyi bir ses kartı da gayet yeterli olur. Yalnız AE-9 ile denediğimde bile kulaklıklardaki konumlandırmanın ne kadar kötü olduğunu farkedebildim. Yani her şey de ses kartına bağlı değil.
 
Hocam kolay gelsin yakın zamanda ben de kulak içi kulaklıklar ile alakalı bir öneri rehberi hazırlayacağım. Hazırlamadan önce sizin de bu rehbere eklemenizin iyi olacağını düşündüğüm birkaç kulaklıktan ve eklediğiniz kulaklıklardan birkaçının eksilerinden bahsedeyim. 200TL fiyatıyla Apple EarPods oyunlar için biçilmiş kaftan. Cidden sesler çok net ve konumlandırması çok iyi. Cloud Earbuds çok overpriced bir ürün. Yanında gelen 1 taşıma çantası ve en küçük boyu bile cidden büyük olan bir silikon için verilecek paraya değmez. Ses kalitesi EarPods'un çok altında ve oyun için cidden konumlandırması kötü. Müzik zevki de vermemekle birlikte mikrofonu EarPods'dan bir tık daha iyi. Taşıma çantası olarak da 50TL'ye KZ markasının su geçirmez abs plastik bir çantası var onu öneririm cidden çok iyi taşıma çantası isteyen arkadaşlara. Buraya EarPods ve CX300S kesinlikle eklenmeli. Yalnız EarPods'a göre CX300S de biraz overpriced kalıyor ama müzik için çok daha iyi ve mikrofonu çok net ve temiz ses veriyor. Dip ses çok çok az. Tusq'a gelince. Mikrofonu iyi ama ses kalitesi olarak Cloud Earbuds'tan da geri diyebilirim. Konumlandırması resmen rezalet. Müzik için de iyi sayılmaz. Mikrofonu da fena değil. Bunların hepsini denedim de yazıyorum. Kulak içi kulaklıkların şahı IE80 ve quietcomfort 20'dir. Yalnız bunlar 3000TL bandında olduklarından bunları alamayacaksanız şiddetle CX300S ve EarPods öneririm. Oyun ve müzik için gayet güzel ve yeterlidir.

EarPods overpriced bir ürün, onun yerine Senheiser CX80S öneririm.
 

Geri
Yukarı