Her gece tam olarak saat 2:06'da internet gidiyor

ColdAndDeadly

Centipat
Daha fazla  
Dediğim gibi her gece saat 2:06'da internetim gidiyor. Mobil veriden bahsediyorum bu arada, telefonum Redmi Note 8 Pro, operatör de Türk Telekom. Anlamadığım şey, SIM’i başka cihaza takınca gayet normal internet; benim cihazda ise tam o saatte internet 4.5G iken gidiyor, sonra H+ olarak geri geliyor, ardından kesiliyor sürekli, ta ki sabah saatlerine kadar. Günlerce test ettim, hep aynı şey. Sebebi veya çözümünü bilen varsa makbule geçer. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı telefon olduğu için olabilir. Artık BTK nasıl sistem yapmışsa aşırı yarım yamalak çalışıyor. Yurt dışı telefonlarda bu tür sorunlarla karşılaşmanız doğal.

Yurt dışı telefon olduğu için olabilir. Artık BTK nasıl sistem yapmışsa aşırı yarım yamalak çalışıyor. Yurt dışı telefonlarda bu tür sorunlarla karşılaşmanız doğal.
Tamamda yurtdışı telefonla alakalı bir mesele neden sadece belirli saatler arasında tesir ediyor onu anlayamıyorum

Tamamda yurtdışı telefonla alakalı bir mesele neden sadece belirli saatler arasında tesir ediyor onu anlayamıyorum
Attığınız IMEI'de sorun olabilir. Tam olarak bilemem. Donanımsal bir hata olduğunu sanmıyorum, olsaydı belirli saat değil rastgele bir saatte olurdu. Bir ihtimal yazılımdan dolayı da olabilir. Bir ayar açmış olabilirsiniz ama yüksek ihtimal attığınız IMEI'de sorun vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı