Merhaba kilo vermek ve kas yapmak için evde ağırlık çalışıyorum 5 kg dambıl ile her gün çalışırsam kaslar zarar görür mü?
174 83 15 boy kilo yaşHer gün çalışmak iyi bir şey değil yaşını söylersen sana bir plan yapabiliriz.
5 KG dambıl ile kaslara zarar verirseniz helal olsun.Merhaba kilo vermek ve kas yapmak için evde ağırlık çalışıyorum 5 kg dambıl ile her gün çalışırsam kaslar zarar görür mü?
Merhaba kilo vermek ve kas yapmak için evde ağırlık çalışıyorum 5 kg dambıl ile her gün çalışırsam kaslar zarar görür mü?
Kahvaltısız olur mu günde iki oğünAra vererek çalış vücudunu fazla yorma tükenme. Zayıflamak denen kavram çok geniş bir kavram. 1 hafta 7 günden ibaret 4 günü yap bunu besinlerini düzenle. Abur cubur, fazla kafein, asitli içecekler, fazla yağlı ve hamur işlerinden uzaklaş. Uyku düzeni yap. Kilo vermenin en büyük etkenlerinden birisi gün içerisinde uykunu almak. Kardiyo yapmanı da öneririm en azından çık dışarı tempolu yürü. Sadece ağırlıkla olmaz bu iş. Kardiyo ile yürütmen lazım vereceğin kilo büyükse tabii.
174 83 15 boy kilo yaş.
Kahvaltısız olur mu günde iki oğün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.