Her gün aynı editi ve müziği dinlemek

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Her gün belirlediğim aynı Edit'i ve müziği dinliyorum. Onu dinlerken ağırlık aldırıyorum veya zevk aldığım bir şey yapıyorum. Kendimi ana karakter gibi hissediyorum ne yapmalıyım?

Her gün belirlediğim aynı Edit'i ve müziği dinliyorum. Onu dinlerken ağırlık aldırıyorum veya zevk aldığım bir şey yapıyorum. Kendimi ana karakter gibi hissediyorum ne yapmalıyım?

Azaltmayı azalt.

Oksijeni azalt.

Günlük hayatınıza bir zarar vermiyorsa bıkana kadar devam edin hocam, durmaksızın ömrünüzün sonuna kadar edit izleyerek ve şarkılarını dinleyerek ağırlık kaldırmayacaksınız sonuçta. Ağırlık kaldırmak ömrünüzün sonuna kadar gidebilir ama aynı şarkıyı dinlemekten ömrünün sonuna kadar keyif alan biri var mı bilmiyorum.

Hayatımızın bir noktasında hepimiz belki bir şarkıyla veya oyun,dizi/film karakterine özenmişizdir ama bu özenti kişiliğine hayatına zarar vermeye başlarsa bunu engel koyman gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…