Her gün aynı oyunları oynamaktan sıkıldım

Valorant, CS 2, Fortnite, Minecraft, Among Us, Roblox, teardown, ETS 2, People Playground, GTA 5, The Forest'in her iki oyunu ve daha fazlasını oynadım. Paralı parasız bana oyun lazım.

Şunları önermeyin yeter; The Finals (siyah ekran veriyor bende), üstteki oyunlar, Valorant ve CS 2 gibi rekabetçi oyunlar önermeyin (içinde rekabetçi bulunan oyunlardan bahsetmiyorum Valorant ve CS 2 benzeri oyun önermeyin sadece) Dying Light (1, 2) ve Cyberpunk'ı deli gibi oynayıp yalayıp yutmuş bir insanım bu ikisini de önermeyin Project Zomboid önermeyin ve bu kadar. Geri kalanı sizde.

RDR 2.

-Frostpunk
-Bloons TD 6
-Trepang 2
-This war of mine
-Gears 5
-Age of Empires 2 DE
-Forza Horizon 5
-Baldur's Gate 3
-Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
-Darkest Dungeon
-Braid
-Machinarium

Al reis her daldan önerdim, seç beğen bütçe dahilinde değerlendir. Hepsini belli bir kalitede yapımlardır.

Ghostrunner deneyebilirsiniz güzel oyun adam biçmek parkur yapmak hoşunuza gidebilir.
Ghostrunner 1 ve 2 bitirdim zaten :(

-Frostpunk
-Bloons TD 6
-Trepang 2
-This war of mine
-Gears 5
-Age of Empires 2 DE
-Forza Horizon 5
-Baldur's Gate 3
-Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
-Darkest Dungeon
-Braid
-Machinarium

Al reis her daldan önerdim, seç beğen bütçe dahilinde değerlendir. Hepsini belli bir kalitede yapımlardır.
-Frostpunk gibi oyunlar sarmıyor beni
-Bloons TD 6 hakkında fikrim yok denerim
-Trepang 2 zaten oynuyorum ama bence karakterin özel güçleri dışında Ready Or Not daha iyi
-This war of mine küçükken oynayıp adını hatırlayamadığım garip bir oyunu bana hatırlattığın için teşekkür ederim
-Gears 5 oyunun mekanikleri olsun grafikleri olsun biraz eskidi bence hem online kısmında da steamde pek iç açıcı yorum göremedim
-Age of History oynayıp başımı patlatmaktan bu tür oyunlar görmekten midem bulandı teşekkürler :D
-Forza Horizon 5 Gamepass'ten aldım ve sonuna kadar oynadım bence oraya The Crew Motorfest yazsan daha tatmin edici olurdu (hem yeni vesaire)
-Baldurs Gate denemedim ama fiyatını görünce zaten vazgeçtim (35 Dolar ne Steam)
-Sherlock Holmes bana göre sıkıcı
-Darkest Dungeon biraz baktım da benlik bir oyun değil
-Braid milattan kalma oyun biraz
-Machinarium gördüğüme göre macera-yapboz oyunu yani bulmaca çözeceksin kapı açacaksın hiç benlik değil.

Bu önerilerin sonucu Bloons TD 6 ve This war of mine alabilirim ancak bana hala oyun lazım devam beyler :D

Warband ve Bannerlord bu iki oyunu bitirince. Modlarını da denemelisin bu mod olayından dolayı bir türlü vazgeçemediğim nadir oyunlardan biri.
O iki oyunu aklımda tutacağım tutacağım dedim bi nasip olmadı almak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı