Her gün aynı yerde beliren hamam böceği

166770

Kilopat
Katılım
6 Mayıs 2017
Mesajlar
6.106
Makaleler
5
Çözümler
11
Çıldıracağım çok az kaldı. 3 gündür üst üste mutfakta aynı yerde hamam böceği var. Dün gece mutfağa su doldurmaya gittim. Arkamda 2 tane ip, incecik bir gölge. Bir arkamı döndüm ki, çok büyük hamam böceği. Hemen topukladım. Bundan öncekileri ufaktı, ezdim kaçtım. Ama bunu ezemedim, hazırlıksızdım ve ona dönük değildim, büyük olması da cabası. Ben hareketlendim diye o da hızlı hızlı hareket etmeye başladı. Sonra hemen mutfağa ve kapı girişlerine sinek ilacı sıktık.

Şu an için sakin, ama hep aynı saate gelmesi de bir tuhaf. Dolapların arkasını çektik, acaba bir yerde yuvası falan mı var diye. Ama temiz çıktı. Kapıları kapatıyorum artık ve mümkün olduğunca gece ışık açmaktan kaçınıyorum. Sadece bulunduğum odanın ışı yanıyor. Balkona çıkmayı da bıraktım. Fakat balkona çıkarken hemen arkamdan perdeyi ve tülü çekiyorum. Perde ve tülü aşıp, nasıl mutfağa giriyor? Giriyor, bir de bir hızlı gidişi var. Saliseler içinde balkon girişinden mutfağın sonuna kadar gitmiş. Işığı açmasaydım ve görmeseydim. Çok rahat koridor ve odalara girerdi.
 
Bizde de binayı uğur böcekleri 1 yıldır sarıyor. Gerçi çok seviyorum keratayı, şirin bir şey. Bence bir ilaç şirketi ile konuşabilirsiniz hocam. Böcekler gerçi hemen her yerde çıkıyor karşımıza. İlaçlatmak faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
 
Bizde de binayı uğur böcekleri 1 yıldır sarıyor. Gerçi çok seviyorum keratayı, şirin bir şey. Bence bir ilaç şirketi ile konuşabilirsiniz hocam. Böcekler gerçi hemen her yerde çıkıyor karşımıza. İlaçlatmak faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Yaz mevsimi dışında hiç sıkıntı yaşamıyoruz. Ama yazın böcekler kontrolden çıkıyor.
 
Haşereler ya da hamam böcekleri için özel bir ilaç satın alıp bütün evi komple dip köşe kendiniz ilaçlamanızı öneririm. Aksi takdirde farketmediğiniz bir yerde de aslında yaşamlarını sürdürüyor olabilirler. Tabii bir ilaç şirketi ile konuşmakta alternatif bir çözüm.
 
Bizim evin bodrum katını da 1 yıldır bir yarasa var kurtulamadık gitti bir tanesini yakaladık fırlattık bu sefer yavruları içerdeymiş bu sefer onlar musallat oldu maalesef kolay kolay kurtulamazsınız hocam. 😕
 
Deve Tuncay'sın sen kendine gel!


Bunu öneririm. Hem kendim kullanıyorum hem de uzun süre kalıcı etkisi var. Yuvalarında mayın gibi imha ediyor. Yalnız eczaneden almanızı öneririm. İnternette satılanlar pek etkili olmuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı