Her gün farklı kıyafet giyen insanlar

Ben sürekli eşofman ve tişört kombini yaparım. Eşofmanı en fazla 3 gün giyerim, 2 gün giydiğim de olur. Aşırı terlediğimden dolayı günde bir tişört değiştirmek zorunda kalıyorum. O kişiler mutluluğu sosyal medyada ve pahalı kıyafetlerde buluyor çünkü onları gerçek hayatta mutlu eden bir şey yok.
 
İki güne bir kirlendiğini hissettiğim için değiştiriyorum. Dolabınızdaki kıyafet sayısı az değil, normal bir seviyede. O arkadaşlarınız paralarını çarçur edecek yer arıyorlar. (Herkes istediğini alır, ona lafım yok.)
 
İki güne bir kirlendiğini hissettiğim için değiştiriyorum. Dolabınızdaki kıyafet sayısı az değil, normal bir seviyede. O arkadaşlarınız paralarını çarçur edecek yer arıyorlar. (herkes istediğini alır, ona lafım yok.)

Aynı bende hocam 3 tane kıyafetim var 2 güne bir birini giyiyorum haftayı öyle geçiriyorum.
 
Arkadaşlarım da dahil buna. Hikayelerine bakıyorum, böyle her hikayelerinde bir klaslık pahalı pahalı kıyafetler, her gün farklı kıyafetler tarz tarz. Dolabıma bakıyorum 2-3 tane şey var. Bende mi problem var, yoksa gerçekten fakir miyim?

Bende kıyafet değiştirmeyi severim ama pahalı kıyafetler giymiyorum sadece genelde evde olduğum için dışarı çıktığımda farklı giyinmek hoşuma gidiyor. Arkadaşların ilgi çekmeye çalışıyorlardır emin ol.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı