Her gün tıraş olmak için öneri

377914

Hectopat
Her gün sakal tıraşı olman gerekiyor, ne oneririsiniz? Tek kullanimlik jiletlerden çoklu mu alianmali mi yoksa değişebilir başlıklı olanlar mi? Simdiye kadar bakkallarda satilan tek kullanimlik jiletleri kullanoyordum. Siz olsanız ne yapardınız ya da şu anda hangi tiras bicagini kullaniyorsunuz? Ek olarak tıraş köpüğü onerisi de alabilir miyim?

Son düzenleme:
Ben de mecburen en az 3 günde bir traş olmak zorunda kalıyorum. Her gün bana kalırsa jilet vurulmaz yüze, kaliteli bir traş makinesi al kafan rahat olsun.

Blue 3 Comfort var yine de yüze sürekli vurmak iyi değil bana kalırsa, bakkal jiletlerinden zaten uzak durun.

Bence değişen başlıklı kullanmak daha mantıklı Jilet Fusion5 proglide flexball alabilirsin
Tıraş köpüğüde:

Yves Rocher
Arko Men Cool

Her gün sakal tıraşı olman gerekiyor, ne oneririsiniz? Tek kullanimlik jiletlerden çoklu mu alianmali mi yoksa değişebilir başlıklı olanlar mi? Simdiye kadar bakkallarda satilan tek kullanimlik jiletleri kullanoyordum. Siz olsanız ne yapardınız ya da şu anda hangi tiras bicagini kullaniyorsunuz? Ek olarak tıraş köpüğü onerisi de alabilir miyim?
Ama Arkadaşında dediği gibi hergün yüze jilet vurmak mantıksız traş makinesiyle halledebilirsin

Ben de mecburen en az 3 günde bir tıraş olmak zorunda kalıyorum. Her gün bana kalırsa jilet vurulmaz yüze, kaliteli bir tıraş makinesi al kafan rahat olsun.

Blue 3 comfort var yine de yüze sürekli vurmak iyi değil bana kalırsa, bakkal jiletlerinden zaten uzak durun.

Bence değişen başlıklı kullanmak daha mantıklı jilet Fusion5 proglide flexball alabilirsin
Tıraş köpüğüde:

Yves Rocher
Arko Men Cool

Ama arkadaşında dediği gibi her gün yüze jilet vurmak mantıksız tıraş makinesiyle halledebilirsin.

0 alacak tıraş makinesi önerebilir misiniz?

Üç bıçaklı jilete alıştığımdan beri tek bıçaklıları kullanamıyorum, üç bıçaklı jiletle tıraş olmak gibisi yok ya o konfor ve rahatlığı bakkal jiletleri asla veremiyor. Gillette Blue 3 alın, her gün tıraş olursunuz rahat rahat.

Aslında tıraş sabunuyla tıraş olmak çok daha konforlu ve rahat bence ama illa köpük kullanmak istiyorsanız şunu öneririm:

2-3 günde bir ters jilet vuruyorum sakallara Gillette Blue 3 ile 6 başlıkla almıştım 60liraya birkaç ay önce hala kullanıyorum sıkıntısız ki hafif bir sakal almıyorum, öneririm.

2-3 günde bir ters jilet vuruyorum sakallara gillette Blue 3 ile 6 başlıkla almıştım 60liraya birkaç ay önce hala kullanıyorum sıkıntısız ki hafif bir sakal almıyorum, öneririm.

Sakallara ters jilet vurmak sakıncalı değil mi? Ben öyle biliyorumda. Ters ile düz arasında ne fark var mesela?

Sakallara ters jilet vurmak sakıncalı değil mi? Ben öyle biliyorumda. Ters ile düz arasında ne fark var mesela?

Hocam düz aldığımda kökleri halen gözüküyor, düz aldıktan sonra ters yönde bir kere daha geçip kökleride alıyorsun.
Cildi hassas olanlar yapmamalı hem sivilce yapar hem kanatırsınız fakat benim cildim hassas değil ve ustalaştım biraz, düzgün yapılmazsa galiba kıl dönmesi yapabiliyor bir de sakalların yönü değişiyor bu da kötü durmasıyla sonuçlanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı