Her hareketime karışan komşu

Senin değil, annen ya da şikayet ettiği hangi aile büyüğünse onun mesafe koyması / uyarması gerekir. Konuyu ailen ile paylaş, eğer bu durum seni fazlaca rahatsız ediyorsa onlar gereğini yapar.

Defalarca aileme gidip söyledim böyle yapıyorlar şöyle yapıyorlar diye fakat annem senin iyiliğin için diye söylüyor ama cidden artık delirmeye başladım. Oyun oynamamıza bile karışıyor.
Eğer kişi tanıdık değilse sataş yoksa bunlar tatlı dilden anlamaz.

Maalesef taşındığımız günden beri komşumuz.
 
Dur tipini tahmin edeyim. Bu:

1653158018346.png


Şaka bir yana kişisel hakların ihlali olduğunu düşünüyorum. Ailenle konuş.
 
Yok hocam tip böyle değil tamı tamına egolu çok bilmiş ve ispitçi bir yapısı var.
Anneannemlerde de vardı öyle biri. Nefret ederdim. Psikolojimi bozmuştu. Anneannemlere gitmiyordum o kadın yüzünden küçükken. Anneme söylemiştim. Kadınla konuştu bir daha da yapmadı.
 
Anneannemlerde de vardı öyle biri. Nefret ederdim. Psikolojimi bozmuştu. Anneannemlere gitmiyordum o kadın yüzünden küçükken.

Hocam yani nasıl anlatsam bizim siteden ve diğer bloktan birkaç arkadaşım var öğleden sonra dışarı çıkıyoruz oyun oynamaya sonra çocukları geliyor bizim yanımızdan geçerken etmediği küfür kalmıyor şikayete gittiğimiz de kapıda benim çocuklarım öyle konuşmaz deyip savunuyor kendini.
 
Hocam yani nasıl anlatsam bizim siteden ve diğer bloktan birkaç arkadaşım var öğleden sonra dışarı çıkıyoruz oyun oynamaya sonra çocukları geliyor bizkm yanımızdan geçerken etmediği küfür kalmıyor şikayete gittiğimiz de kapıda benim çocuklarım öyle konuşmaz deyip savunuyor kendini.

Hocam böyle tiplerle başa çıkamassınız, kendim yaşadığım için biliyorum. Bu insanı var olmayan biri olarak görün. Size seslense dahi cevap bile vermeyin, yolunuza bakın. Eninde sonunda sıkılıp, sizle uğraşmaktan vazgeçecek.,

Ailenize güzel güzel durumu anlatın. Bu insanlara, araya mesafe koysunlar. Sadece selam merhaba iyi akşamlar lafından daha ileri gitmesinler mümkünse.
 
Hocam böyle tiplerle başa çıkamazsınız, kendim yaşadığım için biliyorum. Bu insanı var olmayan biri olarak görün. Size seslense dair cevap bile vermeyin, yolunuza bakın. Eninde sonunda sıkılıp, sizle uğraşmaktan vazgeçecek.

Ailenize güzel güzel durumu anlatın. Bu insanlara araya mesafe koysunlar. Sadece selam merhaba iyi akşamlar lafından daha ileri gitmesinler mümkünse.

Dediklerinizi değerlendireceğim hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı