Her korsan oyun virüslü değildir!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mburaktekin

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2020
Mesajlar
4.958
Makaleler
2
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Not, ben burada korsan oyun indirin demiyorum, kişinin kendi kararı ve isterse, banane. Ben burda "korsan oyun virüslüdür" algısına karşı bir konu açıyorum.

Konuya gelecek olursak, ben hayatımda bir sürü korsan oyun indirdim, ilk oynadığım oyun da korsandı. Şimdiki oynadığım -Mafia DE- oyun da korsan. Geçmiş zamanlarda oynadığım Oxygen Not Included, Cities Skylines, PC Building Simulator ve daha niceleri de korsandı. Ben bilgisayarımda Kaspersky açıkken kurdum bu korsan oyunları. İsterseniz dosyayı taratıp size fotoğrafını da atarım. "Güvenilir" yerden indirirseniz bir sıkıntı olmuyor. Tekrar ediyorum, benim buradaki karşıt olduğum düşünce "korsan virüslüdür", herhangi bir şeye özendirmek istemem. Öyle yaptığım bir nokta varsa belirtin düzelteyim. Sağlıcakla kalın.
 
@CinarYilmaz Emin ol şu dönemde çoğu insan marketten Pringles alamıyor. Bahsettiğimiz kesim iyi bir bilgisayar ve maddi gelire sahip olup da korsan alanlar. Adamın RDR 2 kaldıracak bilgisayarı var ama RDR 2'ye para vermek istemiyor. Bana bu saçma geliyor. Yazdıkların gerçekten çok ağır. Eğer gerçekten ihtiyacın varsa yardımcı olmak isterim.
 
Bir oyuna 600 baymak da değmez.
hangi PC oyunu 600 TL
Kolay mı sanıyorsun sen para biriktirip bilgisayar almayı? Hiç denedin mi haftada 3 lira harçlıkla okula gitmeyi? Okul da yok insanların işleri de baltalandı zaten bu dönemde, biz değil Steam'den oyun almak, marketten Pringles alamıyoruz. Hiç denedin mi fakir hayatı yaşamayı? Hiç denedin mi yazı yazarken kasan bir bilgisayar kullanmayı? Hiç denedin mi tek eğlence kaynağı illegal yaşamak olan bir insanın hayatını yaşamayı? Hiç denedin mi 512 MB Ekran kartını? Hiç denedin mi, insanın halinden anlamayı?
512 MB ekran kartın varsa neden oyun oynuyorsun? Yaptığın konuşma sadece korsanı meşrulaştırmak.
 
Artı -1 Eksi
Evet her crackli oyun içinde zararlı yazılım barındırmayabilir. Ancak bunu kesin olarak anlamanın bir yolu yok.
 
hangi PC oyunu 600 TL

512 MB ekran kartın varsa neden oyun oynuyorsun? Yaptığın konuşma sadece korsanı meşrulaştırmak.
Oyun oynamayı seviyorum çünkü.
1604143327966.png
 
Hocam Windows 7 veya Vista'ya geçmenizi öneririm. Windows 10 çok yorar bilgisayarınızı.
Bilgisayarı ne şekilde kullandığıma bağlı. Bilgisayara Win10 yüklüyken sadece Firefox kurduğumu ve Win7 yüklüyken GTA5'den tut, Unity'ye, Minecraft 1.16.1'den tut, VMWare'a çok fazla uygulama kurup bunları kullandığımı düşün. Hangisi daha fazla kasar?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı