Merhaba. Nike ayakkabı alacağım. Ama internette bazı insanların bütün Nike laf kaliteli değildir işte şu kadar kullandım çöp oldu vs yorumlarını gördüm. Yani sonuçta Türkiye'deyiz her iki günde bir Nike alamayacağım için kararsız kaldım ayakkabı 999 TL yani 1000 TL. Görünüşü fena değil bence okulda giyeceğim
Orijinalse tabi ki belirli bir kaliteye sahip olacaktır. O yorumları bende okuyorum ve genelde ucuza orijinal adı altında satılan replikalara yapıyorlar bu yorumları siz de öyle bir ayakkabı almazsanız sorun olmaz.
3 ay önce Nike marka all day model ayakkabı satın aldın 1000 liraya. Ayakkabı 2. ayın sonunda 2 ayakkabı da ön kısımdan açılma yaptı. Ayakkabıyı sadece işe gidip gelirken giymeme rağmen dağıldı. Garantiye ayakkabıyı gönderdiğimde ise fabrika çıkışlı hata olmadığını, istersem tüketici haklarına gidebileceğimi söylediler. Şu saatten sonra bedava olsa Nike'dan bir şey almam.
Ayakkabıdan ne istediğinize göre değişir. Mesela Nike'ın günlük ayakkabıları var, adı üstünde "günlük" genellikle kombin yaparken tercih edilen ya da kısa mesafelerde, ayakkabıyı hırpalamadan kullanılması için üretilen modeller. Ama siz bu modellerden alıp koşu ayakkabısı gibi kullanırsanız o ayakkabı sizin için kalitesiz olacaktır. Eğer 3-4 çift alabilecek ve sürekli farklı kombinlerde kullanabilecek bütçeniz yoksa ne tercih etmeniz gerektiğini iyi bilmelisiniz.
Merhaba. Nike ayakkabı alacağım. Ama internette bazı insanların bütün Nike laf kaliteli değildir işte şu kadar kullandım çöp oldu vs yorumlarını gördüm. Yani sonuçta Türkiye'deyiz her iki günde bir Nike alamayacağım için kararsız kaldım ayakkabı 999 TL yani 1000 TL. Görünüşü fena değil bence okulda giyeceğim
Mesela bundan 4 sene önce 250-300 vererek Nike ayakkabı almıştım kunduracıdan, hâlâ da kullanılabilir durumda; sadece iç tarafındaki kumaşın dikişi attı.
Ayakkabı orjinal mi çakma mı hâlâ şüpheye düşüyorum.
Uzun süredir Nike ayakkabı kullanan biri olarak son 3 ayakkabımda tercihimi Adidas'tan yana kullandım. Evet tasarımları gerçekten güzel olsa da kalite anlamında sınıfta kalıyor. Aldığım bütün ayakkabıları istisnasız ön tarafından 4-5 ayda açılma yaptı. Hummel, Puma ve Adidas bu konuda daha başarılı. Tercih eder miyim? Elbette ki hoşuma giden bi ayakkabısı olursa yine alırım fakat bütçe konusunda sıkıntılarım varsa ve 1 seneden fazla kullanmayı düşündüğüm bir ayakkabı olursa tercih sırasında 3. belki 4. sıraya koyarım.
Mesela örnek verecek olursam bu yorum. Blazer, Nike'ın klasik ve uzun geçmişe sahip olan bir modelidir. Fakat geniş, taraklı gibi yapılara sahip ayaklara uygun bir ayakkabı değildir. Yanlış anlamayın siz öyle yaptınız dediğim için değil ama çok narin kullanılması gereken bir ayakkabıdır, zorlamaya gelmez. O yüzden günlük kullanımda bu tarz ayakkabıları tercih etmemeniz gerekir.