Her Nike ayakkabı kaliteli mi?

Hepsi her amaca uymuyor. Ben hep SB Check alırdım eskiden. Son aldığım Revolution 5 modelinden pek memnun değilim. Tabanda ve uç kısımda açılmalar oldu 5-6 ay sonra. İlerlemedi sonrasında ama kötü görünüyor. Herhalde bir sene dolmak üzeredir. En kısa kullandığım Nike olacak bu ayakkabı. Çok uzun süre de giymem gün içinde. İşe giderken ve gelirken toplamda 1-1:30 saat giyerim hafta içi.

1 yıla yakındır orijinal Air Force 1 kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat ülkemizde fiyatlar biraz uçuk maalesef.

Ayağım taraklı veya geniş değil.Açıkcası 2 hafta boyunca sadece okula giderken giydim.Ayrıca şunu belirtmek istiyorum mağazaya dilekçe gibi bişey mi ne yaptık kullanıcı hatası, bu model de herkeste oluyor gibi birsey demişlerdi.Biz de tüketici haklarına dava açtık.Bunlar katilmadılar yani normal olarak.Sonra mağazaya gittik gösterdik o kağıdı ve para iadesi yaptılar.(Tam neler yaptığımızı hatirlamiyorum )

Bence prestijli bir marka kalitesinden şaşmaz.

Run Swift 2 kullanıyorum 6-7 aydır. Hiç açılma yapmadı. Sadece ayakkabının içindeki yazılar silindi. Öneririm.

İşte tam o ayakkabıyı beğenmiştim hangi siteden aldınız.

Orijinalse tabi ki belirli bir kaliteye sahip olacaktır. O yorumları bende okuyorum ve genelde ucuza orijinal adı altında satılan replikalara yapıyorlar bu yorumları siz de öyle bir ayakkabı almazsanız sorun olmaz.
Replika değil Nike sitesinden veya mağazasından alıyorlar.

İşte tam o ayakkabıyı beğenmiştim hangi siteden aldınız.

Replika değil Nike sitesinden veya mağazasından alıyorlar.
Arkadaşlar tecrübelerini anlatmış ben kendi mağazasından aldığım hiç bir ayakkabıda sorun yaşamadım şimdiye kadar hatta kullanıcı hatası olarak parçaladıklarımı iade bile aldılar ben bir modelini beğenseydim gözüm kapalı alırdım belki de benim şansımdır. Ancak arkadaşlarında dediği gibi her ayakkabı her şeye dayanmaz bunun bilincinde olup almalısınız.

Hangi ayakkabıları aldınız.

Hangi ayakkabıları aldınız.
Hepsini hatırlamıyorum iyi dayananlar spor ayakkabı oluyor genelde. Örnek vermem gerekirse pegasus almıştım şuan ki pegasus 39 modeline benzer önünü takıp üst kumaşını yırtana kadar 3 yıl dayandı e yırtmam da kullanıcı hatası sonuçta. Kendim yırtıp iade ettiğim modeli hatırlamıyorum o da pegasusa benzer bir spor ayakkabıydı yapı olarak.

Hocam piskopat misiniz ayakkabıyı neden yırtıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…