Her saat "borsa finans" kanalını açılmasının çözümü

Dün Technopat'ta başladı bu olay. Bir arkadaş ile konuştuğumda şu adımları uyguladık ve çözüldü:
1. C:/ProgramData/youtube/YoutubeStarter.exe buradaki yoldan direk YouTube klasörünü silmek.
2. görev zamanlayıcısından YoutubeStarter.exe olan zamanlayıcıyı silmek.

Ekran Alıntısı.PNG


Bu arada Malwarebytes ve Kaspersky vb. antivirüs ve anti-malware algılamıyor.
 
Son düzenleme:
Evet, okumayı bilen dediğimi yapan çözüyor.

Okuyarak yorum yapıyorum zaten. Kullandığınız AV'nin yetkilisi olduğumu bilip konuşsaydınız keşke. Siz yazdığımı konuda istenileni vermeden okudum diyip kestiirp atan kişilerdensiniz. Okuyanlara çözüm sağlayıp kullanmasını devam ettiriyoruz.

Yaptığınız ne? Yaptım deyip neyi yaptığınızı yazmıyorsunuz.

Onu sizin bilgi dengi insanlar tavsiye ediyor biz çözüm sağlıyoruz "Uber" düşünceli insan.

Okumasını bilene var.

Kurun dediğimiz bir şey yok, kendi yaptıklarınızı söylüyorsunuz sadece.
Konuda belirtilen tüm çözümleri denedim. Kaspersky Total sürümünü kullanıyorum ve o virüs olarak görmüyor. Hitman Pro, Malwarebytes ve panda dome ile taramalar yapıp tehlikeli tüm dosyaları sildim. Görev zamanlayıcıdan da bu dosyaya ait görevi sildim. Ancak birkaç güç sonra tekrar kendini gösterdi. Bu illetten kurtulamıyorum. Yok mu format atmadan bunun bir çözümü? Sayın @Recep Baltaş bu konuya bakabilir misiniz? Eğer çözümü bulabilirseniz video konusu bile olabilir. Çünkü daha önce antivirüsleri bu denli uyutan ve tekrar tekrar ortaya çıkan bir virüs görmedim.
Konuda belirtilen çözümleri denediğimi ayrıntısıyla belirtmişim. Hala “Yaptığınız ne?” diyorsunuz ve okuyarak yorum yaptığınızı söylüyorsunuz.
Kullandığım antivirüsün yetkilisi olmak size ne gibi bir özellik kazandırıyor bunu anlamadım.Ayrıca kullandığınız dil kurumsal bir firma yetkilisi için fazla kabaca. Burada insanlara laf yetiştirmeye çalışmak ve üst perdeden konuşmak dışında bir özelliğinizi göremedim. Yeni çözümler önermek yerine her yazınızda laf sokma arayışı içerisindesiniz. Eğer işe yarar bir çözümünüz yoksa insanlara ters cevaplar vermek zorunda değilsiniz. İyi günler dilerim.
 
Birkaç gündür bende de var aslında bilgisayarı çok kullanmam son zamanlarda uygulama da kurmadım uzaktan eğitim bittiğinden beri açmadım neredeyse hiç son birkaç gündür film indirmek için açıyorum YouTube'dan video açıyor. Film indirdiğim siteyi yıllardır kullanırım onunla alakalı olmadığından eminim. C:/ProgramData/youtube/YoutubeStarter.exe silin denmiş bilgisayar da youtubea ait bir uygulama yüklü değilki youtubestater dosyası bulamadım.
Görev zamanlayıcısından youtube uzantılı olanı sildim pc mavi ekran verip yeniden başlatıyor sürekli
 
Son düzenleme:
Görev zamanlayıcısından YouTube uzantılı olanı sildim PC mavi ekran verip yeniden başlatıyor sürekli.
Sonuçlarını paylaşın devam ediyorsa.
 
Sonuçlarını paylaşın devam ediyorsa.

Bilgisayar çalışmıyor ki anti virüs kuracak kadar açılıyor bilgisayar kendine gelmeden mavi ekran verip kapanıyor zar zor eski kayıt noktalarından birine döndürdüm mavi ekran düzeldi YouTube'dan video açma düzeldi mi bilmiyorum.
Bilgisayar mavi ekran verdi düzeltemedim hiç açılmıyor. Format atayım dedim Windows 7 olarak formatlandı bilgisayarı ilk aldığım zaman döndü Windows uptade çalışmıyor oda düzelmedi Microsoft win 7 ye desteği kesti resmen pc taş devrine döndü. Zaten açılışı çok yavaştı 10 dakikayı geçiyordu kendine gelmesi bende bari ssd alıp yeni win 10 kurayım dedim.
 
Son düzenleme:
Ortalama 13 gün öncesine kadar sorun bende vardı ama kendiliğinden kayboldu. Saçma bir şekilde o dönemler discord uygulamasını silmiştim (alakası var mıdır?)
 
Veya sadece bir AV ile tarama yaparak bu sorundan kurtulabiliriz.

MBAM ve KAV nasıl algılamadı şaşırdım açıkçası.
AV Nedir bu sorun bende de var ve çözmeye çalışıyorum Sophos veya Kaspersky ile tam tarama yapmama rağmen hiçbir şekilde virüsü bulamadılar.
 
Ssd alıp Windows 10 pro kurdum açılması 10 dikikayı bulan bilgisayar şimdi 25 saniyede hazır nerdeyse zırt pırt açılan borsa videosuna teşekkür edeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı