Netflix Her şey Netflix'te yok

waitdeath

Hectopat
Katılım
7 Eylül 2019
Mesajlar
144
Makaleler
1
Çözümler
1
Arkadaşlar merhaba, bugün size benim canımı sıkan bir durumu anlatmak istiyorum.
Şimdi Technopat'ta korsan içerik izleme hakkında bir çok konu gördüm. Bu konuya değinmek istiyorum. Şimdi bende Netflix var arkadaşlar ve oradan içeriklere bakıyorum ve kesinlikle buradaki insanlar gibi ben de korsan içerik izlemeye karşıyım. Ancak bazılarımızın izlemek istediği içerikler her zaman Netflix'te yok. Yani her soru sorulduğunda, paranızı verin Netflix alın gibi saçma bir cevap düşünemiyorum. Örnek, izlemek istenilen içeriğin adı Wandavision dizisi. Marvel'a ait olan bu dizi sadece Disney+ platformunda yayınlanıyor ve Disney+'a Türkiye'den ulaşabilmeniz mümkün değil. Şimdi arkadaşlar bu adam ne yapabilir? Bu adamın o diziyi izleme isteğini sadece belli başı internet siteleri karşılayabilir. Yani bu durumda korsan izlemenin çok kötü bir durum olacağına inanmıyorum. Ulaşabilecek resmi bir platform olmadığı sürece izlenebilir olacağını düşünüyorum.
Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak: Umarım Disney+ hemen Türkiye'ye gelir. Marvel içerikleri çoğalacak ancak hala Türkiye olarak ulaşamıyoruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Paranız varsa yeni program , paranız yoksa reklam engelleyici ile başka , korsan dediğiniz sitelerden izliyebilirsiniz.
 
Arkadaşlar merhaba, bugün size benim canımı sıkan bir durumu anlatmak istiyorum.
Şimdi Technopat'ta korsan içerik izleme hakkında birçok konu gördüm. Bu konuya değinmek istiyorum. Şimdi bende Netflix var arkadaşlar ve oradan içeriklere bakıyorum ve kesinlikle buradaki insanlar gibi ben de korsan içerik izlemeye karşıyım. Ancak bazılarımızın izlemek istediği içerikler her zaman Netflix'te yok. Yani her soru sorulduğunda, paranızı verin Netflix alın gibi saçma bir cevap düşünemiyorum. Örnek, izlemek istenilen içeriğin adı wandavision dizisi. Marvel'a ait olan bu dizi sadece Disney+ platformunda yayınlanıyor ve Disney+'a Türkiye'den ulaşabilmeniz mümkün değil. Şimdi arkadaşlar bu adam ne yapabilir? Bu adamın o diziyi izleme isteğini sadece belli başı internet siteleri karşılayabilir. Yani bu durumda korsan izlemenin çok kötü bir durum olacağına inanmıyorum. Ulaşabilecek resmi bir platform olmadığı sürece izlenebilir olacağını düşünüyorum.
Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak: Umarım Disney+ hemen Türkiye'ye gelir. Marvel içerikleri çoğalacak ancak hala Türkiye olarak ulaşamıyoruz.
Katılıyorum. Hulu'da da olan ve Netflix'e hiçbir zaman gelmeyecek diziler var.
 
Prime Video ve Netflix sahibiyim ama yine de bazen istediğim filmleri bulamıyorum ve Türkiye'de Disney+ gibi bazı platformlar yok, insanlar korsan dışında nereden izliyorlar bilemiyorum artık.
 
Şu soruları cidden sormayın artık :) resmiyet gereği söylüyor Technopat ve modlar. Aynı şekilde diğer siteler.
Bizim milletimizde de gördüğü şeye hemen inanan, tabiri caizse ucu ucağını bilmeden deli gibi savunan bir millet olduğu için, herkes crack kullanmayın orijinal kullanın crackler virüsdür, crack kullanan saygısızdır tarzı şeyler der. Ama halbuki her öğrencinin veya durumu olmayan birisinin (bir de TR de yaşıyorsanız) kullandığı şeydir crack. Ayrıca crack dediğimiz şey illaki yazılımla kırılan bir şey değildir, internetten bulunan Key'ler de Crack'e girer veya aynı amaca hizmet eder de diyebiliriz. Tabi ki orijinal kullanıp yapımcıyı desteklemek gerekir lakin üstte dediğim gibi her insanın durumu olmayabilir. Not: Crack yazılımları tabii ki önermiyorum.
(Böyle siteler her insana açık bir yer olduğu için ve örnek olmaması için önermemem gerek 😂)

Mantık bu, resmi yerlerde crack kullanmak cezadır, önerilmesi bir nevi suçtur.
Şuan yaptığım gibi... 😒😅
 

Geri
Yukarı