5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 7 Ekim 2023 #11 Changing Star dedi: En çok da "kader" kelimesini tam anlamıyla anlayamayan insanları sevmiyorum. Obezim, bu benim kaderim Genişletmek için tıkla... Ben bir keresinde kuzenimin babasıyla anlaşıp tüm oyun hesaplarını vs. kendime aldım ve çocuğu spora başlatıp hayatını değiştirdik. Cidden sağlık sorunları vardı sırf kilosu yüzünden.
Changing Star dedi: En çok da "kader" kelimesini tam anlamıyla anlayamayan insanları sevmiyorum. Obezim, bu benim kaderim Genişletmek için tıkla... Ben bir keresinde kuzenimin babasıyla anlaşıp tüm oyun hesaplarını vs. kendime aldım ve çocuğu spora başlatıp hayatını değiştirdik. Cidden sağlık sorunları vardı sırf kilosu yüzünden.
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.785 Çözümler 22 7 Ekim 2023 #12 EsatKa dedi: Böyle kişiler genellikle ergenliğe yeni girmiş, depresyonun ne olduğunu bilmeyenler oluyor. Türkiye'de ergenler çığırından çıktı. Genişletmek için tıkla... Bir ergen olarak bu duruma katılıyorum. Böyle devam etmez umarım.
EsatKa dedi: Böyle kişiler genellikle ergenliğe yeni girmiş, depresyonun ne olduğunu bilmeyenler oluyor. Türkiye'de ergenler çığırından çıktı. Genişletmek için tıkla... Bir ergen olarak bu duruma katılıyorum. Böyle devam etmez umarım.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 7 Ekim 2023 #13 @Changing Star Sonradan geri verdim hesapları hocam merak etmeyin, çalmadım.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.640 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #14 534747 dedi: @Changing Star Sonradan geri verdim hesapları hocam merak etmeyin, çalmadım. Genişletmek için tıkla... İyiliği için yapmışsınız hocam zaten, o kadar da sorun değil yani
534747 dedi: @Changing Star Sonradan geri verdim hesapları hocam merak etmeyin, çalmadım. Genişletmek için tıkla... İyiliği için yapmışsınız hocam zaten, o kadar da sorun değil yani
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 7 Ekim 2023 #15 Depresyon tanısı konmuş birisi olarak gerçekten ayakta alkışlamak istiyorum sizi. Mükemmel bir yazı olmuş.
Depresyon tanısı konmuş birisi olarak gerçekten ayakta alkışlamak istiyorum sizi. Mükemmel bir yazı olmuş.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 10 Ekim 2023 #16 Ergendir, çocuktur ne yapacaksın. Gerçekten depresyonda olan birisinin dertleri arasında son sırada olur bunların yaptıkları.
Ergendir, çocuktur ne yapacaksın. Gerçekten depresyonda olan birisinin dertleri arasında son sırada olur bunların yaptıkları.