Her şeyi ergenliğe bağlamak

Peki hayali arkadaşlar veya hayali şahıslar hakkında ne düşünüyorsunuz.
Bu hayali arkadaşlar senin yaşantını ne derece de etkilediğini, onları ne zaman ve hangi anlarda hayal edip konuştuğunu, onlara karşı tavrını bilmediğim için bir şey diyemiyorum ancak uzman birisinin bu konuda görüşü daha sağlıklı olur. Ve ergenlik dönemi, hormonlarda hızlı artışların yaşandığı, beyin işlevinin değiştiği, fiziksel ve sosyal değişimlerin olduğu bir dönemdir. Çok kez duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.

Bu hayali arkadaşlar senin yaşantını ne derece de etkilediğini, onları ne zaman ve hangi anlarda hayal edip konuştuğunu, onlara karşı tavrını bilmediğim için bir şey diyemiyorum ancak uzman birisinin bu konuda görüşü daha sağlıklı olur. Ve ergenlik dönemi, hormonlarda hızlı artışların yaşandığı, beyin işlevinin değiştiği, fiziksel ve sosyal değişimlerin olduğu bir dönemdir. Çok kez duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.

Tamamdır ilginiz için teşekkür ederim ve asıl sorum psikoloğa gitmeli miyim.

Bayağı aktifsiniz sanırım anında cevap mükemmel hizmet.
İlgilendiğim konular olunca yardımcı olmayı da seviyorum. Teşekkür ederim.

Bu arada, ailenizden ötürü psikoloğa gidemezseniz, okulunuzda ki rehberlik öğretmeni ile görüşebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla bu mevzular hakkında bilgililer.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı