Her şeyi ile en iyi oyun firması hangisi?

En İyi Oyun Firması

• Oy verenlerin toplamı
    55

Ömer Ercan

Picopat
Daha fazla  
Herkese selam.

Sizin için en iyi oyunları geliştiren ve oynadığınızda en çok keyif veren oyunları yapan en iyi firma sizce hangisi?

Rocsktar RDR2'ye üvey evlat muamelesi çektiği ve GTA 5'e hala Update getirdiği için gözümden düştü. 21 bin e yakın aktif RDR2 oynayan kişi var senede 1 Update yayınladılar. Potansiyeli olan oyunu batırdılar. EA para göz bir şirket Microsoft iyidir. Valve içlerinden en iyisi olduğunu düşünüyorum Team Fortress 2 - Portal 2 Counter-Strike gibi oyunları geliştirdiler çok iyi yerlere getirdiler kendilerini Steam de çabası. Oyum şahsi olarak Valve'ye.

Bence Riot Games başarılı ama şıklarda göremedim. O yüzden ücretsiz oyun dağıttığı için ve hala TL'den satış yaptığı için Epic Games'i seçtim. :D

Hocam Riot Games'in üst kuruluşu zaten Tencent holdings limited. Aslında bende yanlış yapmışım nasıl hangar 13, Rockstar veya 2K Games'in üst kuruluşu take two ise tek tek yazmam gerekiyordu.

Benim sevdiğim oyunların en çok yer aldığı firma Sony olsa da kendileri arada sırada diğer neredeyse tüm firmalar gibi çürük yumurta satabiliyor. Take-Two'nun alt şirtketlerinden sadece Rockstar'ı ele alırsak gayet iyi firma bence ama şunu belirteyim hizmet aşkıyla dolup taşan her şeyiyle mükemmel olan bir firma ben hiç görmedim.

Bu listeye göre Nintendo, bana göre ise Supergiant ve Klei. Bu iki firma her oyunları ile enfes işler yapıyorlar bence. Valve kazanmış oylama da ama Valve'ın da kötü yaptığı en az 3 oyun var.

Geri
Yukarı