Her şeyi kafaya takıyorum

Makaleler
49
Tabiri caizse uçan kuşa kafaya takıyorum. Zaten abim beni stres edip duruyor. Bıktım.

Millete gelince gülüm balım. Bana gelince terör estiriyor. Beni herkesin içinde rezil eder, küçük düşürür ve bağırır. Sadece abim değil. Evde durduk yere de her şeye kafa takıyorum.

Abim yüzünden sabahtan beri elim titriyor. Psikolojik hastalığım var. Ne yapmalıyım?

İlaç kullanıyorum.

Bana git bakkaldan kola al bende nakit yok dedi. Arkasından param az dedim. Fakat kendisi git ve kart bastı.

Annem ve babam ile sıkıntım yok.

Son düzenleme:
Tabiri caizse uçan kuşa kafaya takıyorum. Zaten abim beni stres edip duruyor. Bıktım.

Millete gelince gülüm balım. Bana gelince terör estiriyor. Beni herkesin içinde rezil eder, küçük düşürür ve bağırır. Sadece abim değil. Evde durduk yere de her şeye kafa takıyorum.

Abim yüzünden sabahtan beri elim titriyor. Psikolojik hastalığım var. Ne yapmalıyım?

İlaç kullanıyorum.

Bana git bakkaldan kola al bende nakit yok dedi. Arkasından param az dedim. Fakat kendisi git ve kart bastı.

Annem ve babam ile sıkıntım yok.

İlaç bir çözüm değildir.
İyi bir psikiyatr ilaçla tedavi etmez.
İlaç sadece kişinin kendinde kötü olarak nitelendirdiği sorunlarını unutturmaya, geçici süreliğine yatıştırmasına neden olur; asla kesin çözüm sunmaz.
İnsan vücudu ilaca zamanla bağışıklık kazanır. İlaç bir süre sonra vücutta bağışıklığa sebep olacağı için etkisi azalır ve siz rahatsızlığınızın tekrarlandığını zannedersiniz. Bunun sonucunda doktora gitmeye devam eder, bu yaşta daha ağır ilaçlar kullanmaya başlar ve doktora sürekli maddi bir kaynak aktarmaya devam edersiniz.
Sorunlarınızla başa çıkmalısınız.
Anlattığınız kadarıyla abinizle sorun yaşadığınızı dile getirmişsiniz. İletişim şeklinizi değiştirip onunla bu durumları konuşmanızı kendiniz için birlikte bir çözüm yolu bulmayı teklif etmelisiniz. İletişiminizi güçlendirirseniz emin olun çok rahatlayacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı