Her şeyi sürekli ertelemek

Aaa bu şey değil mi ya, 1 Nisan'da ikinci sınavlara çalışmaya başlarım deyip her gün diğer güne erteleye erteleye 13 Nisan yapmış ben?
Birinci yazılılarda erteleye erteleye son güne bırakmıştım. Son günün korkusuyla bir daha ertelemeyeceğim falan diyordum. Artık ertelememeyi bile erteliyorum bir dahakine ertelemem falan diyorum. Kafam bozuldu iyice. Çıkmaz bir döngüye girdi.

Bende birinci yazılılarda plan yapmıştım 15 gün kala başlayacağım diye ama hepsine sınavımın olduğu son gün çalıştım... Günde 9 saat falan çalışıp çok sıkışmıştım.

Bende aynısı. Fen lisesindeyim ayrı zor oluyor. Çözümünü buldunuz mu?

Tek çözümü kendimizi zorlamak, bizi engelleyen her şeyi ortadan kaldırmak. Ondan sonra çalışmayı alışkanlık haline getirmen 21 gün, onu hayatının kuralı haline getirmen de 90 gününü alacak. Sonra da bir daha böyle bir problem yaşamayacaksın. Asla bırakma

Allah sabır versin aynısı bende de var günlük bir saat ders çalışsam yeter ama onu bile zor yapıyorum sınavlarım kolaydı ama çalışmadığım için onlarda düşük aldim proje ödevlerde var hayırlısı hep bu telefon bilgisayar dikkatimi dagitiyor ama dersi bile ondan çalıştığım için sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…