Her şeyin ateş pahası olması

Bugün bir yere kadar gidip geldim, 20.50 TL yol parası tuttu gidiş-geliş. Yemeği zartı zurtu geç. 2-2.5 sene önce sigarayı bıraktım, bir de bırakmasam ne olurmuş acaba :D

Konudan bağımsız fakat ben Burger King'i bırakalı çok oldu, Saloon Burger'e geçtim. Daha ucuz fiyatları. Tavsiye ederim. Starbucks piyasadaki en ucuz filtre kahveci olduğu için onun alternatifi yok. Bir de WCM'si çok güzel. Maalesef.
@515538 o zaman Starbucks'a kesinlikle gitme, yalnızlık orada belirgin oluyor çünkü.
Valla tek başıma gider içerim, hiç de yadırgamam. Aksine çok keyifli oluyor. Yanınızda biri olmak zorundaymış gibi düşünmemek gerek.

Yanınızda biri olmak zorundaymış gibi düşünmemek gerek.
10-12 sene önce falan ergenliğin verdiği hisle çok problem ederdim, şimdi problem etmiyorum. Ergenliğin verdiği his olsa gerek. 27 yaşındayım şu an.
Hocam bulunduğum yerde de o dediğiniz şeyin şubesi sanırım bulunduğum ilde yok.

Haftada bir yaptığım market alışverişleri bile yalan oldu. Çok bir şey değil market alışverişi, en lüksünden midemize gidecek yani. Ne rezil bir durumdayız artık aklım hayalim almıyor.

@292469, enflasyon %36. İnanırsan. Ben enflasyonun en az %90 olduğunu düşünüyorum.

10-12 sene önce falan ergenliğin verdiği hisle çok problem ederdim, şimdi problem etmiyorum. Ergenliğin verdiği his olsa gerek. 27 yaşındayım şu an.
Ergenlikle alakası yok hocam bence. Deneyim kazandıkça arkadaş denen şeyin gerçek manada arkadaş olmadıktan sonra olmaması daha kabul edilebilir geliyor. Sırf şu kadar arkadaşım var diyebilmek için bin tane kazık yediğin insanın rezilliklerine katlanmamaya başlıyorsunuz. Tahammülsüzlük gelişiyor. Bende öyle oldu yani. Eh, öyle olunca da çevrenizde birine ihtiyaç duymamaya başlıyorsunuz. Sevgili + 1-2 samimi arkadaş yeter de artar. 10 tane bomboş, kuyumu kazan adamla sırf Burger King'de oturayım diye, -mış gibi davranmaya gerek yok.
Hocam bulunduğum yerde de o dediğiniz şeyin şubesi sanırım bulunduğum ilde yok.
Hadi ya :( Açılırsa kesin gidin ama hocam. Big King muadili bir double köfteburger menüleri var, 2 tanesi 50 TL'ydi. Hesaplı baya, güzel de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı