Kaan_klft
Hectopat
@Kaan_klft, bugün yediğim menüye 54 TL civarı verdim. 18 TL'ye falan da var, pek doyurucu olduğunu sanmıyorum.
Ben Big Mac'lerden bahsediyorum.
@Kaan_klft, bugün yediğim menüye 54 TL civarı verdim. 18 TL'ye falan da var, pek doyurucu olduğunu sanmıyorum.
Valla tek başıma gider içerim, hiç de yadırgamam. Aksine çok keyifli oluyor. Yanınızda biri olmak zorundaymış gibi düşünmemek gerek.@515538 o zaman Starbucks'a kesinlikle gitme, yalnızlık orada belirgin oluyor çünkü.
10-12 sene önce falan ergenliğin verdiği hisle çok problem ederdim, şimdi problem etmiyorum. Ergenliğin verdiği his olsa gerek. 27 yaşındayım şu an.Yanınızda biri olmak zorundaymış gibi düşünmemek gerek.
Tek çok koyar ya, genellikle oraya arkadaş ortamı ile gidildiği için ezik gibi hisseder insan kendini.Valla tek başıma gider içerim, hiç de yadırgamam. Aksine çok keyifli oluyor. Yanınızda biri olmak zorundaymış gibi düşünmemek gerek.
Ergenlikle alakası yok hocam bence. Deneyim kazandıkça arkadaş denen şeyin gerçek manada arkadaş olmadıktan sonra olmaması daha kabul edilebilir geliyor. Sırf şu kadar arkadaşım var diyebilmek için bin tane kazık yediğin insanın rezilliklerine katlanmamaya başlıyorsunuz. Tahammülsüzlük gelişiyor. Bende öyle oldu yani. Eh, öyle olunca da çevrenizde birine ihtiyaç duymamaya başlıyorsunuz. Sevgili + 1-2 samimi arkadaş yeter de artar. 10 tane bomboş, kuyumu kazan adamla sırf Burger King'de oturayım diye, -mış gibi davranmaya gerek yok.10-12 sene önce falan ergenliğin verdiği hisle çok problem ederdim, şimdi problem etmiyorum. Ergenliğin verdiği his olsa gerek. 27 yaşındayım şu an.
Hadi yaHocam bulunduğum yerde de o dediğiniz şeyin şubesi sanırım bulunduğum ilde yok.
Fena değilmiş aslında. Açılırsa kesin giderim, sağ olun.2 tanesi 50 TL'ydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.