Her şeyin ateş pahası olması

@Silinen üye onlara göre almamak çözümdür, boş verin. Laf anlatmakla uğraşmayın, anlamazlar.

:( Şaka bir yana buna niye erişim yasağı gelmemiş yahu? 🤔 Şaşırdım.

Hocam Ekşi çok garip bir yer. Yıllardır takip ediyorum Ekşi'yi. Ne konular açıldı yasak gelmedi. En son "Halkın isyan etmesi için daha ne olması gerekiyor?" başlıklı bir içeriğe erişim yasağı geldi. Halkı isyana teşvik etmektenmiş.

Bir de bu var:

Bana koymuyor hocam. Yadırgayan yadırgasın diye düşünüyorum. Sırf biri bana ezik gözüyle bakacak diye kendi zevkimden neden mahrum kalayım ki.

Tabii ki, kişisel görüş bu. Ayrıca yanlış anlamayın başkaları eleştirecek diye değil, öyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi zaten. Sadece kendi adıma konuştum, ben öyle hissederdim öyle bir ortamda. Tek başına gidilir mi gidilir tabii ama ben çok fazla zorunda kalmadıkça gitmem. Ama tabii bulunduğunuz duruma göre de değişir.

Ben genel olarak bir yere, kafe vs. çoğunluk halinde gidilecek yerlerde arkadaş ortamı ile gitme taraftarıyım.

Bugün bir yere kadar gidip geldim, 20.50 TL yol parası tuttu gidiş-geliş. Yemeği zartı zurtu geç. 2-2.5 sene önce sigarayı bıraktım, bir de bırakmasam ne olurmuş acaba :D

Konudan bağımsız fakat ben Burger King'i bırakalı çok oldu, saloon Burger'e geçtim. Daha ucuz fiyatları. Tavsiye ederim. Starbucks piyasadaki en ucuz filtre kahveci olduğu için onun alternatifi yok. Bir de Wcm'si çok güzel. Maalesef.

Vallahi tek başıma gider içerim, hiç de yadırgamam. Aksine çok keyifli oluyor. Yanınızda biri olmak zorundaymış gibi düşünmemek gerek.

Nesi keyifli ya? Millet kesin manitalarıyla falan gidiyordur. Zaten param da yok, siz yine gidersiniz bir şekilde. Ne hikmetse ekonomi kötü değilken de benim için lükstü böyle yerler. Ben fakirin fakiri oluyorum sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@mustaine aslında sen demek istediğimi anladın. Malum, açık konuşamıyorum :D

@Xaxes, içme kardeşim. Su neyine yetmiyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı