Her türlü oyun önerisi

moralman

Decapat
Katılım
9 Mayıs 2021
Mesajlar
342
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha önce oynadıklarımı ve yazmanızı istemediğim oyunlar: GTA serisi, CoD serisi, LoL, CS:GO vs. Bunun gibi klasik oyunlar.
 
Daha önce oynadıklarımı ve yazmanızı istemediğim oyunlar: GTA serisi, CoD serisi, LoL, CS:GO vs. Bunun gibi klasik oyunlar.
Northgard oynayabilirsin strateji ve koloni kurma tarzı seviyorsan.Çok eğlenceli ve sarıyor.Katana Zero da hikayesi güzel retro tarz oyun.Ayrıca Beholder serisine de göz at derim.İyi oyunlar.
 
Oyunları kısaca anlatabilir misin?
Mass Effect, RPG serisi. Üç oyun da bağlantılı ve gördüğüm en iyi hikayeye sahip. Uzayda geçiyor. Oynanışında karakterinizi geliştirebiliyorsunuz. Çeşitli silahlar ve yetenekler var. Hikayeyle ilerliyorsunuz.

Dragon Age de RPG serisi. Aynı şekilde karakterinizi geliştirebiliyorsunuz. Karakterler arası geçiş yapabiliyorsunuz. Hikayeyle ilerliyorsunuz.

NieR serisi de kısmen bağlantılı ve oynanışı çok eğlenceli. Hikayesi ve müziği mükemmel.
 
Witcher serisi. Zaten oldukça popüler bir seri. Evreni ilgini çekiyorsa kesinlikle oyna.Witcher 3 en iyi rol yapma oyunu değil aynı şekilde en iyi gerçek zamanlı dövüşe sahip oyunda değil fakat bunları en iyi şekilde birleştiren oyun. Yan görevleri özenle hazırlanmış. Eğer her görevi ve dlc'yi oynarsan 200 saat sürüyor. Oyunun kendisi dışında Blood and Wine ve Hearts Of Stone ek paketlerinin senaryosu çok iyi.
 
Dying Light + Witcher 2 ve 3 + Bannerlord + God of War(o kadar PC geldi oynamamak ayıp)

Kafa dağıtmalık Doom Eternal olabilir.
Hikaye olarak TWD serisi çok güzeldi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı