Her yaptığım şeyden bir ceza alacak gibi hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cumhurbaşkanı şahsına veya cumhurbaşkanın makamına, devlete veya devlet kurumlarına ve kişilere hakaret etmiyorsan pek sıkıntı olmaz. Zaten bunun dava süreci var falan filan uğraşmaz senin benim gibi adamlar.
Tabi sen yine de hakaret etme.
Zaten hakaret etmiyorum hocam.
 
Birine küfür etmek durumunda kalırsan kelimeleri '*' ile sansürleyebilirsin. Küfürü tasvip etmiyoruz tabii.
 
Merhaba Technopat, bende şöyle bir korku var size anlatayım: Şöyle, ne yapsam ceza alacakmışım, dava açılacakmış gibi geliyor. Dijital ortamda yaptığım tüm eylemlerde her zaman bu his geliyor, mesela Instagram'da bir gönderiye yorum yazsam bile "ya bu beni şikayet ederse? Ya bana dava açılırsa" diye düşünmeden edemiyorum, mesela arkadaşlarla konuşuyoruz,"ya benim T.C. Kimlik numaramı bulursa? Ya adresimi bulursa" diye korku var, evet çok saçma fakat bir türlü kurtulamıyorum bu korkudan nasıl kurtulabilirim? Bir tavsiyeniz var mı?

Aynısını yaşıyorum, kapının önünde araba var kacırırım istesem ama işte polis görür diye korkuyorum, bunu söylüyorum çünkü bendem kücük çocukları çarşıda araba sürerken görüyorum adamlar karakolun önünden bile geciyor hiçbir şey olmuyor ama sanki beni arabaya bindiğim gibi yakalayacaklarını düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı