Herhangi bir dosya, programa sürüklendiğinde aktarılmıyor

CyberNexus

Hectopat
1 aydır bu sorunu çekiyorum. Herhangi bir dosyayı veya resmi programa sürüklediğimde, programa aktarılmıyor. Bunu nasıl düzeltirim?
Sorun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

1 aydır bu sorunu çekiyorum. Herhangi bir dosyayı veya resmi programa sürüklediğimde, programa aktarılmıyor. Bunu nasıl düzeltirim?
Sorun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Hocam bildiğim kadarıyla zaten normalde öyle sürükleyince kabul etmez. Hangi uygulamaya sürüklemek isterseniz ikisini yan yana açıp direkt uygulamanın içine sürükleyin.

Hocam bildiğim kadarıyla zaten normalde öyle sürükleyince kabul etmez. Hangi uygulamaya sürüklemek isterseniz ikisini yan yana açıp direkt uygulamanın içine sürükleyin.
Hocam, bu dediğinizi zaten yapıyorum da, Windows'da olan bir özellik değil miydi bu? Benim bildiğim vardı öyle bir özellik. Daha geçtiğimiz aylarda dahi yapıyordum. Son gelen güncellemelerde mi bozdular bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı