Herhangi bir fare imlecini küçültme

Galanderia

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Öncelikle fare imlecini ben Aero fare imlecimi küçültmek istiyorum fakat internette yok. Onun boyutunu değiştirebilecek program vs. önerilerinizi ya da ayarlarınızı söyleyebilir misiniz? Boyutunu değiştirmek istediğim fare imleci şu:

Kuyruklu Aero işaretçi (internette falan varsa da yollarsanız sevinirim küçük işaretçisini).

Dosya Ekleri

• download.png
    512 bayt · Görüntüleme: 79
Ayarlar>erişilebilirlik>fare işaretçisi ve dokunma kısmından küçültüp büyütebilirsiniz.

Hocam pek doğru bir yöntem değil yani pisikolojik olarak küçülmüş gbi hissedebilirsiniz fareyi birazcık büyütün 1 gün falan öyle kullanın sonra fareyi tekrar küçültün sanki daha da küçükmüş gibi gelecek ama dediğim gibi pek resmi bir yöntem değil pisikolojik.

Görüntü ayarlarından ekran çözünürlüğünü %125 yapmayı deneyebilirsiniz.

Hocam küçültmek istiyorum ben.

Yok hocam sıkıntı yok merak etmeyin.

Yani şöyle:

Bunu 2 veya daha fazlaya çıkarın
Birkaç gün böyle kullanın

Sonra tekrar küçültün 1 yapın sanki küçülmüş gibi gelecek size

Tamam 125 yapınca ekrandaki her şey küçülüyor. Birçok ekranım da standart çözünürlüğü 125 zaten. O ayarı kurcalayın kendinize uygun bir aralık bulursunuz.

Hocam o ayarın fare büyüklüğüyle bir alakası yok ekrandaki şeyleri büyütüyor ve görmeyi zorlaştırıyor fare olduğu gibi kalıyor.

Tamam 125 yapınca ekrandaki her şey küçülüyor. Birçok ekranım da standart çözünürlüğü 125 zaten.

Hocam küçülmüyor büyüyor ve standart büyüklük %100 olarak gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…