Herhangi bir sitede ''Bağlantınız gizli değil'' hatası

ali545452

Hectopat
Merhaba. Son iki günden beri Google'a erişemiyorum. Bağlantınız gizli değil hatası alıyorum. Başka tarayıcıları da denedim ama olmadı. Yardım eder misiniz?

s-png.803700

Dosya Ekleri

• s.PNG
    s.PNG
    7,8 KB · Görüntüleme: 555
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Son iki günden beri Google'a erişemiyorum. Bağlantınız gizli değil hatası alıyorum. Başka tarayıcıları da denedim ama olmadı. Yardım eder misiniz?

s-png.803700

Bu linki bir deneyin. Eğer özel ayarlarınız varsa ağ adına VPN vs. sıfırlanacaktır bilginize.

Windows+r tuşuyla çalıştırı açıp, regedit yazın.
HKEY_LOCAL_MACHINE-software-polıcıes-Microsoft-Windows-currentversıon-ınternet settıngs e kadar gelin. O klasöre tıkladığınızda proxysettingsperuser yazanın adını kopyalayın daha sonra silin. Sağ tıklayın yeni dizi oluşturun adını yapıştırın aynı olsun. Sonra çift tıklayıp 1 değerini verin.

Merhaba aynı sorunu ben de haftalarca yaşadım sertifika ile alakalı aklınıza gelebilecek her türlü çözümü denedim fakat sonuç elde edemedim.
Virüsün sebep verebileceğini söylediler taradım uğraştım virüs bulunamadı yine çözemedim.
En sonunda Windows Defender'ın kendi kendine virüs bulacağı tuttu tespit etti ve hemen temizledim sorunum çözüldü.
Başka ihtimalleri değerlendirmeden öncelikle bir virüs taraması yapmanızı tavsiye ederim.

Yardımlarınız için teşekkürler hepsini deneyeceğim.
Windows+r tuşuyla çalıştırı açıp, regedit yazın.
HKEY_LOCAL_MACHINE-software-polıcıes-Microsoft-Windows-currentversıon-ınternet settıngs e kadar gelin. O klasöre tıkladığınızda proxysettingsperuser yazanın adını kopyalayın daha sonra silin. Sağ tıklayın yeni dizi oluşturun adını yapıştırın aynı olsun. Sonra çift tıklayıp 1 değerini verin.

Çok teşekkür ederim. Sonunda düzeldi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı