Herhangi bir spor ile uğraşıyor musunuz?

Karate zamanında ben de istemiştim ama sonradan vazgeçtim nasıl bir spor sokakta etkili mi?
Şöyle söyleyeyim karatenin kendi içerisinde farklı alanları var ben Shotokan ile ilgileniyordum. Yıldız olduğum için müsabakalarda veya salonda belli kurallar içerisinde sakatlamadan yapıyorduk. Sokakta eğer sert bir şekilde yapılırsa teknik olarak çok işe yarar hareketler var ama geneli Shotokan`da müsabakalarda yapılmıyor Kata denilen kısımda gösteri şeklinde yapılıyor. Ama farklı dallarda baya vurdulu kırdılı şeyler de var.
 
2005 yılında 100 metreyi 12saniyenin altında koşuyordum bayağı bir koşu ve uzun atlama madalam vardı. Cheetos'un düzenlediği Türkiye'nin En hızlısı yarışına katılacakken beden eğitmeni hocam hapse girdi. Her gün 6'da kalkıp 2 saat idmandan sonra okuldan gelince 2 saat daha idman yapardım 😕 Okula yeni gelen beden öğretmeni sadece futbolla ilgileniyordu başlamadan biten bir kariyer diyelim...
 
Şöyle söyleyeyim karatenin kendi içerisinde farklı alanları var ben shotokan ile ilgileniyordum. Yıldız olduğum için müsabakalarda veya salonda belli kurallar içerisinde sakatlamadan yapıyorduk. Sokakta eğer sert bir şekilde yapılırsa teknik olarak çok işe yarar hareketler var ama geneli Shotokan'da müsabakalarda yapılmıyor kata denilen kısımda gösteri şeklinde yapılıyor. Ama farklı dallarda bayağı vurdulu kırdılı şeyler de var.

Karate düşündüğümden daha sağlammış o zaman katayı duymuştum onu gördükten sonra bırakanlar oluyormuş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı