Herhangi bir uygulamayı açınca Bluetooth sürekli olarak kopuyor

Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarımda Windows 10 platformunda S-Link BL-036 4.0 edr Bluetooth adaptörünü kullanıyorum.
Herhangi bir uygulamalar arası geçiş yapınca mesela BT hoparlörüm veya kulaklığım bağlı Spotify üzerinden müziğimi açıyorum. Masaüstüne geri dönünce ses kesiliyor hoparlör ses cihazlarından kayboluyor. Bir süre sonra da Bluetooth kopuyor.
Aynı sorunu DualShock 4 oyun kolundada yaşıyorum tek cihaz bağlıyken daha geç kesiliyor ama iki cihaz bağlanınca 5 saniyeye kalmıyor ikisinden biri kopmuş oluyor.
Tüm cihazlarım orijinal Bluetooth adaptörü laptopumda denedim herhangi bir sorunu yok. Ekstra olarak csr harmony driver stack programını sözde sürücüsü olarak geçiyor fakat bu arkadaşı kurduğumda Bluetooth kesinlikle kullanılamıyor. İki güne kadar sorunsuz 4 cihaza kadar bağlanabilirken bir anda bahsettiğim durum oluştu bilgisayarımı Windows 11'e yükselttim fakat aynı durumlar oldu. Geri temiz kurulum Windows 10 kurdum ama değişen bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…